Elena Merișoreanu a rămas cu sechele după Covid! «Obosesc, abia mă plimb prin curte»


    Elena Merișoreanu a ajuns la spital cu Covid-19, după ce s-a tratat acasă câteva zile, crezând că are o răcealăfoto: arhiva personală
Elena Merișoreanu a ajuns la spital cu Covid-19, după ce s-a tratat acasă câteva zile, crezând că are o răcealăfoto: arhiva personală

Elena Merișoreanu a învins Covid-ul la 72 de ani! Îndrăgita artistă de muzică populară a fost externată duminică, după ce nouă zile s-a luptat cu boala pe patul de spital. Acum artista se află acasă, în convalescență, și spune că a rămas cu sechele după ce virusul i-a afectat capacitatea pulmonară.

Elena Merișoreanu s-a infectat cu noul coronavirus, deși a fost vaccinată cu schema completă. Inițial, artista a crezut că era doar o răceală mai gravă și s-a tratat acasă cu antibiotic, timp de șase zile.

Din păcate, starea ei s-a agravat și artista a fost intenată la Matei Balș cu diagnosticul de Covid-19. “Duminică m-am externat. Sunt acasă acum, mi-am făcut plimbarea prin curte. Ce bine e acasă! În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut. M-a dat peste cap! Recunosc faptul că m-am dus la spital destul de bolnavă. M-am tratat acasă de răceală șase zile. După aia mi-am dat seama că eu aveam Covid. Nu am făcut o formă gravă, că aveam vaccinurile făcute. A fost așa între ușor și grav“, a povestit solista, în emisiunea Exlcusiv Vip, de la Prima TV. Artista se confruntă acum cu sechelele lăsate de Covid, bola afectându-i plămânii.

„Trebuie să mă plimb prin curte acum. Saturația cu care am ieșit din spital e bună: 98-99. Obosesc foarte repede, pentru că am avut plămânul afectat. Încă șapte zile nu am voie să ies în aglomerație”,  a mai spus solista. 

Citește și:

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, infectate cu Covid. Solistele sunt internate la "Matei Balș"

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png