Elena Merişoreanu şi Saveta Bogdan, bântuite în vis de prietenele moarte

Ultima actualizare:

    Elena Merişoreanu  a dat de pomană  colivă pentru sufletul  Ilenei Ciuculete
Elena Merişoreanu a dat de pomană colivă pentru sufletul Ilenei Ciuculete

Coincidenţă sau paranormal? Celebrele folcloriste Elena Merişoreanu şi Saveta Bogdan şi-au scuipat de trei ori în sân, după ce şi-au visat fostele prietene trecute în nefiinţă. Mai mult, Elena crede că are o legătură cu spiritul Ilenei Ciuculete, simţindu-i prezenţa prin casă.

Saveta Bogdan (71 de ani) a fost prietenă ani buni cu Marioara Murărescu, regretata realizatoare a emisiunii ”Tezaur folcloric” (TVR 1), care a încetat din viaţă în 2014, bolnavă de cancer.

Ea îşi aminteşte că, la un moment dat, Marioara i-a apărut în somn, vis din care Saveta s-a trezit speriată: “Eram în America, atunci când am visat-o pe Marioara. Ea îmi cerea ceva, iar eu îi arătam banii. M-am trezit şi mi-am dat seama că, de fapt, ea voia să-i dau ceva de pomană. Am cumpărat un pepene şi alte lucruri şi le-am împărţit. Visul s-a repetat anul acesta, şi iar i-am dat de pomană”, ne-a mărturisit interpreta.


    Saveta Bogdan a dat  de pomană pepeni  pentru sufletul  Marioarei Murărescu
Saveta Bogdan a dat de pomană pepeni pentru sufletul Marioarei Murărescu

Dar şi cântăreaţa Elena Merişoreanu (69 de ani) a trăit o experienţă asemănătoare, dar cu Ileana Ciuculete, care s-a stins din viaţă pe 14 martie, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos: „E foarte trist că ai noştri colegi dragi se duc printre stele. Se zice că, timp de 40 de zile, sufletul se plimbă încă pe Pământ, călătoreşte, se duce pe la cei dragi. Tocmai vorbeam cu Cornel, soţul Ilenei, şi îi spuneam că o simt în casă”.

Elena ne-a vorbit şi despre straniul vis: ”Ileana mi s-a arătat la zece zile după ce a murit. Eram undeva cu lume foarte multă. La un moment dat, îi zic: «Vai, Ileana, ce ie frumoasă ai. E nouă?» Şi ea spune: «Da, e nouă». Când mă uit mai bine, în jos, îi zic: «Vai de mine, dar te faci de râs! De ce nu ţi-ai pus fustă?». Şi ea îmi spune: «Lasă, că vine Cornel şi mi-o aduce că am uitat-o acasă». A plecat, dar s-a întors, cu o rugăminte: «Să nu uiţi când faci colivă să-mi dai şi mie»”.

Preotul a sfătuit-o pe Merişoreanu să dea de două ori de pomană, pentru ca sufletul Ilenei să-şi găsească liniştea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net