Elena Pădure: «Medicii mi-au spus că mă pot reinfecta după trei luni»

Cântăreaţa Elena Pădure, care a fost bolnavă de coronavirus, spune că medicii de la Spitalul de Neurologie, unde a stat internată timp de 14 zile, i-au spus să aibă mare grijă.

"Medicii mi-au spus că mă pot reinfecta după trei luni. Ţin să mulţumesc personalului care era pe secţia de COVID, domnului dr. Mirea Gavrilă, reumatologul meu, care mi-a fost de mare ajutor, doamnei dr. Moldovan de la Spitalul de boli contagioase şi doamnei dr. Fekete Iudith, de la spitalul în care am stat internată”, ne-a declarat artista.

"Înainte nu îmi era frică de coronavirus, de carcalacul asta, cum îi spun eu, dar acum, da! Am citit că acest virus rezonează cu o anumită vibraţie energetică, dacă eşti trist, dacă eşti în depresie, virusul are aceeaşi vibraţie cu aceste stări... dacă eşti vesel şi optimist nu se prinde de tine. Aşa că să fim veseli şi optimişti, să stea departe de noi", spune ea.

Artista spune că singurul lucru bun pe care i l-a adus pandemia este că are mai mult timp pentru citit, pentru meditaţie, să se plimbe prin Braşov, unde locuieşte, şi să vorbească mai mult la telefon cu prietenii.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu