Elena Udrea e pregătită de măritiș. Ar spune "Da" la marea întrebare

Ultima actualizare:

    La petrecere, alături  de iubit, într-o ţinută mulată,  decoltată şi strălucitoare
La petrecere, alături de iubit, într-o ţinută mulată, decoltată şi strălucitoare

A divorțat în urmă cu trei ani de Dorin Cocoș, iar de atunci, Elena Udrea (42 de ani) nu s-a mai afișat la brațul vreunui bărbat. Asta până la nunta din urmă cu mai puțin de două săptămâni a lui Honorius Prigoană cu aleasa inimii lui, Corina.

Fosta "blondă de la Cotroceni" și-a asumat noul rol de iubită a lui Adrian Alexandrov (31 de ani), un broker imobiliar lipovean care a lucrat și ca manechin. Udrea nu a recunoscut în mod public până acum relația, dar la emisiunea "Teo Show" de la Kanal D a dat cărțile pe față. Mai mult, atunci când prezentatorii au întrebat-o dacă ar spune "Da" unei cereri în căsătorie, fostul ministru al Turismului a răspuns afirmativ.

"Mi-am asumat. Eu sper să nu fie așa un interes major pentru viața mea privată. Consider că nu trebuie să fie subiect de discuții, dar există o curiozitate. Dacă m-ar cere în căsătorie iubitul meu, aș zice Da", a declarat Elena Udrea la tv.

Despre parada de rochii de la nunta fiului cel mare al lui Silviu Prigoană, blonda și-a motivat decizia de a purta trei ținute de faptul că breteaua de la rochia de seară i s-a rupt în timpul petrecerii și a fost nevoită să dea o fugă până acasă pentru a-și lua o alta. Mai mult, și-a propus să vândă toate cele trei rochii la licitație, iar banii obținuți vor ajunge la o familie care nu are posibilitatea de a face nuntă sau botez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net