Elena Udrea face tratament să devină mamă? Vrea neapărat un copil cu iubitul ei

Ultima actualizare:

  Elena Udrea a stat de vorbă cu mama sa și cu alți doi cunoscuți. Se vede clar că blonda s-a împlinit puținFoto: Blitz
Elena Udrea a stat de vorbă cu mama sa și cu alți doi cunoscuți. Se vede clar că blonda s-a împlinit puținFoto: Blitz

Elena Udrea face furori de fiecare dată când ajunge la malul mării. De data asta, însă, s-a întrecut pe sine! A întors toate privirile cu noul ei costum de baie, care mai mult lăsa să se vadă, decât acoperea. Iar bărbaţii s-au uitat în voie, mai ales că fosta politiciană nu era împreună cu iubitul ei, ci cu mama, care n-a scăpat-o din ochi.

I-a plăcut mereu să iasă în evidenţă şi să atragă privirile fie că s-a aflat în Parlament, la vreo petrecere sau la mare.Elena Udrea (43 de ani) nu s-a dezminţit nici weekendul trecut, când, aflată la plajă în Mamaia, a „captat” din nou obiectivele aparatelor de fotografiat.Piesa de rezistenţă a fost, de departe, costumul de baie „franjurat”, care de abia dacă îi acoperea jumătate din sâni, lăsând imaginaţia bărbaţilor să zboare aiurea.Slipul decoltat, atât în faţă, cât şi în spate, a fost un alt „atu” al costumului, la fel ca franjurile care întregeau imaginea de „fată rea” a Elenei Udrea.

Conştientă că ochii sunt aţintiţi asupra ei, blonda nu prididea să-şi aranjeze costumul de baie, cu mişcări lascive şi provocatoare, în timp ce se întreţinea cu mama ei şi cu alţi doi cunoscuţi aflaţi pe şezlonguri.Binedispusă, Udrea a râs mult, iar, din când în când, se retrăgea pentru a vorbi la telefon, probabil cu logodnicul Adrian Alexandrov (32 de ani), care nu i-a fost alături.


  A butonat des telefonulFoto: Blitz
A butonat des telefonulFoto: Blitz

În „târg” se vorbeşte că cei doi îşi doresc mult să devină părinţi şi că blonda a început, deja, un tratament specific pentru fertilizarea in vitro – FIV (n.r. crearea embrionului în afara corpului uman).


  Își aranjează, tacticos, slipiiFoto: Blitz
Își aranjează, tacticos, slipiiFoto: Blitz

Se zvoneşte că a fost şi pe la Viena, la o clinică specializată în FIV, în speranţa că va reuşi să devină mamă. Să fie asta, oare, cauza faptului că formele blondei s-au mai împlinit în ultima vreme şi nu mai are talia de viespe ca odinioară?

„Îşi doresc foarte mult să devină părinţi, iar ea face eforturi pentru a-şi îndeplini visul cât mai curând. Tocmai de aceea merg deja la un medic cu specializare în fertilizare in vitro”, ne-a declarat o persoană din anturajul celor doi.


  Vrea un copil cu Adrian AlexandrovFoto: Blitz
Vrea un copil cu Adrian AlexandrovFoto: Blitz

S-au înghesuit la Bâlea, unde ieri au fost 16˚C

A fost din nou coadă pe Transfăgărăşan, ieri, când termometrele arătau încă, în multe zone din ţară, 34 de grade Celsius. Bară la bară, ca pe bulevard! Aşa s-a circulat ieri pe cea mai înaltă şosea din România (n.r. punctul cel mai înalt se află la o altitudine de 2.042 de metri), unde, ieri după-amiază, erau 16 grade Celsius.Între timp, vremea a întors foaia, de ieri seară, în zonele de munte, în Maramureş, Transilvania şi în vestul Moldovei, unde au început ploile. De altfel, meteorologii au emis Cod galben de precipitaţii abundente pentru 15 judeţe.

Până în această noapte, la ora 23.00, va ploua mult, cantităţile de apă depăşind 20-25 de litri pe metru pătrat şi izolat  40-50 de litri pe metru pătrat în 15 judeţe: Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Sălaj, Cluj, Mureş, Neamţ, Alba, Harghita, Bacău, Sibiu, Braşov, Covasna, Hunedoara şi Caraş-Severin. De asemenea, specialiştii au emis o informarea de instabilitate atmosferică şi răcire accentuată a temperaturilor, valabilă până mâine, la ora 8.00, în cele 15 judeţe. În acest interval vor fi perioade cu averse şi descărcări electrice.


  Foto: Inquam Photos
Foto: Inquam Photos
image
image
image
image
image
image
Laura Onilă a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg