Elena Udrea și Elena Băsescu se distrează împreună pe insula bogătașilor, Mykonos


  Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au lăsat fiica acasă și s-au distrat pe insulă ca doi porumbei
Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au lăsat fiica acasă și s-au distrat pe insulă ca doi porumbei

Elena Udrea, Elena Băsescu şi Ellie White au profitat de timpul liber şi au fugit să se relaxeze departe de ţară. Toate au ales aceeaşi destinaţie superbă, şi anume Grecia, unde s-au delectat cu mâncarea specifică, plajele curate şi marea turcoaz. Udrea a fost însoţită de iubit, Ellie de soţ şi copii, iar EBa se pare că n-a fost nici ea singurică.

Staţiunea Mamaia nu mai este preferata vedetelor în materie de vacanţe. Din cauza mai multor inconveniente - vremea instabilă, invazia de gărgăriţe, distanţa prea mare dintre şezlongurile de fiţe şi mare sau aglomeraţia de construcţii din zona de Nord a litoralului, turiştii aleg acum să plece din ţară.

Turcia, Grecia şi Egipt sunt destinaţii aflate în topul preferinţelor turiştilor şi iată că mai multe vedete de la noi au ales frumuseţea Greciei. 

Elena Udrea (47 de ani) şi logodnicul ei, Adrian Alexandrov (37 de ani), ies prima oară din ţară anul acesta şi au preferat să se relaxeze pe insula bogătaşilor, mai precis în Mykonos.


  Elena Băsescu nu a fost singură, ci însoțită de un tânăr misterios
Elena Băsescu nu a fost singură, ci însoțită de un tânăr misterios

Fotografiile postate îi arată mai fericiţi ca oricând semn că, în ciuda tuturor problemelor cu justiţia, au reuşit să fie un cuplu şi să se iubească. Bronzaţi şi super asortaţi, aşa au ieşit fosta politiciană şi tatăl fetiţei sale la promenadă. El a îmbrăcat un tricou maro cu blugi şi papuci albi, iar Elena un top extrem de decoltat, cu fustă de blugi şi adidaşi albi. 

Accesorizaţi cu ochelari de soare, iar diva blondă şi cu o poşetă super scumpă de firmă, păreau cuplul ideal. Au luat cina la un restaurant cu specific grecesc şi au închinat un pahar de şampanie, moment care se poate observa şi pe pagina de Instagram.


  Gașca a mers la concerte și s-a bucurat de produsele delicioase
Gașca a mers la concerte și s-a bucurat de produsele delicioase

Micuţa Eva Maria, fetiţa lor în vârstă de 3 ani, a rămas cu bunica acasă, aşa că Udrea şi Alexandrov au avut prilejul să se bucure de momente romantice în doi. Şi Elena Băsescu şi-a lăsat cei trei copii, pe Sophia, Traian jr. şi pe Anastasia, acasă, cu bunica şi cu bona, şi a reuşit şi ea să respire aerul proaspăt al superbei destinaţii, Mykonos, alături de buna prietenă Elena Udrea.

Frumoasa brunetă nu a ratat plimbările pe străzile de poveste, s-a fotografiat într-un cadru superb cu flori, a asistat la un mini concert de muzică grecească şi s-a bucurat de preparatele delicioase de la un restaurant din zonă. Nu singură, ci alături de Elena şi de Adrian Alexandrov.


  Gașca a mers la concerte și s-a bucurat de produsele delicioase
Gașca a mers la concerte și s-a bucurat de produsele delicioase

Un platou generos plin cu burger, cartofi şi frigărui de pui cu legume, pe care probabil EBa doar le-a privit, pentru că este foarte atentă la silueta ei pe care şi-a recâştigat-o cu multă muncă la sală, după cele trei sarcini. EBa a fost ceva mai elegantă decât prietenii ei. A purtat o rochie neagră din dantelă, cu spatele gol, şi decoltată în zona bustului, o geantă de firmă neagră şi o pereche de şlapi comozi, în aceeaşi nuanţă. 

Ellie White, vacanţă şi muncă în acelaşi timp

Cântăreaţa Ellie White s-a aflat şi ea în Grecia. A combinat utilul cu plăcutul, pentru că a filmat un videoclip, dar s-a bucurat şi de vacanţă. Artista a revenit în atenţia fanilor săi cu un nou videoclip filmat tocmai în Grecia. 

Ellie White (37 de ani) a profitat de vacanţa cu familia şi a filmat videoclip pentru “Hoţ de dragoste”, noul ei single. Filmările au durat 2 zile, iar locaţiile alese au fost Kavala şi Hakidiki. 

Elena a schimbat două ţinute, totul a fost bine în prima zi de filmare, însă, în a doua zi, echipa a fost deranjată de vântul care bătea foarte tare. Pentru că erau în vacanţă şi cu copiii, Maria şi Mihăiţă s-au jucat pe plajă lângă ei şi s-au bălăcit în apă cât timp părinţii şi-au făcut treaba. “A fost primul clip filmat şi produs exclusiv de noi. Echipa a avut 4 oameni şi filmările s-au întins pe 2 zile. Am vrut să facem ceva cool aşa cum şi-a dorit Ellie”, ne-a povestit Doru Tinca, partenerul vedetei. 


  Ellie a filmat un nou videoclip, în timp ce copiii se bălăceau
Ellie a filmat un nou videoclip, în timp ce copiii se bălăceau
america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
sex jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina