Eliminare de urgență la Survivor. Faimoșii au rămas fără un om important

16 aprilie 2021
image
Un faimos a părăsit competiția SurvivorFoto: Kanal D

Consiliu de urgență la Survivor România în ediția din 16 aprilie! După un traseu dificil pentru recompensă, prezentatorul emisiunii de la Kanal D i-a adunat pe toți concurenții pentru a le transmite faptul că unul dintre colegii lor este nevoit să părăsească reality show-ul și să se întoarcă în România, din cauza problemelor de sănătate.

Acesta este primul consiliu de urgență de care au parte Faimoșii după multă vreme, mai precis de când Alexandra Stan nu a mai putut continua competiția și s-a întors în România. 

Iată că în ediția difuzată în 16 aprilie, Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România din cauza problemelor survenite în urma accidentării grave la genunchi.

Cătălin Mooșanu a fost eliminat de la Survivor România

„Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici. Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea. Survivor România se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, a declarat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Cătălin Moroșanu i-a emoționat pe toți concurenții

Cătălin Moroșanu a venit în consiliu pentru a-și lua la revedere de la colegi și a avut numai cuvinte de încurajare pentru ei. 

„Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult. Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele. Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi”, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul consiliului.

Cătălin Moroșanu s-a accidentat într-un meci de comunicare

image
Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la genunchiFoto: captură Kanal D

În ediția din 4 aprilie, Cătălin Moroșanu a concurat împotriva lui Starlin în meciul de comunicare de la „Survivor România”. Din păcate, sportivul nu a reușit să ducă traseul la bun sfârșit, căci s-a accidentat grav la genunchi. Colegii l-au dus pe brațe, iar medicul i-a interzis să mai participe la vreun joc. Iată că la mai puțin de două săptămâni de atunci, Moro a fost nevoit să accepte că este cazul să plece acasă pentru a se ocupa de problemele de sănătate. 

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
BeFunky collage (5) jpg
iulia parlea3 jpg
fruit 4416500 1920 jpg
cub elena gheorghe png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg