Eliminare la Asia Express. Cosmin și Eliza Natanticu s-au întors în România

Ultima actualizare:

    Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit „Asia Express”Foto: Antena 1
Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit „Asia Express”Foto: Antena 1

Norocul i-a părăsit pe Cosmin și Eliza Natanticu în ediția „Asia Express” de luni seară, 22 noiembrie, după ce în cele două cutii pe care le-au primit din partea Irinei Fodor s-a aflat o nestemată roșie, care a însemnat automat eliminarea echipei.

Momente emoționante pentru Cosmin și Eliza „Lizzie” Natanticu. Cei doi au fost nevoiți să părăsească show-ul, printre lacrimi și regrete atât din partea lor, cât și din partea colegilor lor.

Cursa de pe Drumul Împăraților se apropie de final, iar echipele rămase în competiție luptă pentru cel mai râvnit premiu al reality show-ului, cei 30.000 de euro. În ediția 38 a sezonului 4 din Asia Express, concurenții au avut parte de o nouă eliminare surpriză.

Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit Asia Express în ultima etapă a competiției

Au reușit să ajungă până în Israel, însă probele nu au devenit nicium mai ușoare pentru a-i lăsa pe concurenți să-și mai tragă sufletul. Încă din primele zile în noua locație, prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, i-a anunțat pe participanți că probele sunt mult mai dificile și, de asemenea, că vor avea parte de un element-surpriză.

Cuplurile de vedete au aflat că vor urma să primească cutii, în care se află nestemate verzi sau roșii. Ultimele echipe care ajung la ea după cursă vor alege un cufăr, care le va decide soarta din competiție, în funcție de culoarea pietrei.

În ediția de duminică, 21 noiembrie 2021, Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori. Cea de-a doua echipă care a primit o alta cutie a fost formată din Lidia Buble și Estera.

Cele patru echipe au așteptat cu emoții momentul în care vor deschide cutiile cu nestemate. După un traseu solicitant, vestea că o echipă riscă eliminarea nu a picat deloc bine, peste tensiunea deja existentă. Cosmin și Eliza Natanticu au avut două cufere, iar unul a conținut o piatră verde, accentuând speranța rămânerii în competiție.

Din nefericire însă, cel de-al doilea cufăr ascundea o piatră roșie, astfel că echipa a părăsit  Asia Express în ediția 39 a reality show-ului. Momentul emoționant a scos lacrimi și de la Cosmin Natanticu, cel care era mereu cu zâmbetul pe buze și îi făcea și pe ceilalți să râdă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net