Eliminare-şoc în echipa Faimoșilor! Cine a părăsit «Exatlon»


    Diana Bulimar a concurat la Exatlon în 2018foto: captură Kanal d
Diana Bulimar a concurat la Exatlon în 2018foto: captură Kanal d

Nu s-au mai aflat în această postură de cinci săptămâni. Miercuri a fost o seară grea pentru "Faimoşi", care au mai pierdut un membru. Cea care a fost eliminată este fosta gimnastă Diana Bulimar.

"Faimoşii" rămân tot mai puţini în Republica Dominicană. O nouă eliminare i-a lăsat în doar 7 concurenţi. Nici rivalii lor din echipa "Războinicilor" nu stau mai bine. Ei fac faţă probelor în doar cinci oameni.

Marți seară, s-au făcut trei nominalizări: una din partea echipei, una din partea jucătorului săptămânii, Cătălin Cazacu, și una din partea câștigătorului jocului pentru imunitate, Valentin Chiș. Cu majoritate zdrobitoare, "Faimoșii" l-au nominalizat, din partea echipei, pe Oltin Hurezeanu. Este vorba despre cel de-al doilea câştigător al emisiunii "Vrei să fii miliardar", prezentată în trecut de Virgil Ianţu. 

Încă din prima săptămână în Republica Dominicană, Oltin a știut că el va fi prima nominalizare pentru eliminare. A petrecut, totuși, patru săptămâni alături de "Faimoșii" şi a rămas în concurs.

A doua nominalizare, făcută de Cătălin Cazacu, a vizat-o pe Diana Bulimar, cea mai veche dintre cei trei nominalizaţi. Didi a fost votată şi de cei de acasă să plece acasă. "Exatlon este cu adevărat o competiție grea și cred că, din punct de vedere al echipei, Didi este opțiunea mea", a spus motociclistul.

A treia nominalizare, făcută de Valentin Chiș, a vizat-o pe Larisa Vasile. "Este vorba de o atitudine vizavi de joc, uneori. Mi-aș dori ca această nominalizare să n-o fac în scop de a elimina, ci de a motiva și de a trezi puțin prezența persoanei în acest concurs", a spus Valentin despre alegerea sa.

Votul decisiv le-a aparţinut însă celor de acasă, care au decis ca Diana Bulimar să revină în România.  

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png