Elixirul tinereţii: Borcea îşi injectează hormoni

Ultima actualizare:

    2013. Cristi Borcea era natural, fără riduri și cu sprâncene groase
2013. Cristi Borcea era natural, fără riduri și cu sprâncene groase

Click! a avut dreptate! Cristi Borcea (48 de ani) face tratamente susţinute de înfrumuseţare pentru a fenta trecerea timpului. Îşi injectează săptămânal hormon de creştere pentru a rămâne tânăr şi viril, dar şi botox în faţă pentru a scăpa de riduri. De aici şi schimbarea vizibilă a înfăţişării.

4 ani şi 3 luni! Atât a petrecut Cristi Borcea după gratii. Timp suficient cât să citească şi să afle noutăţi, inclusiv despre întinerire. Şi cum apa tinereţii veşnice se găseşte doar în basme, fostul finanţator de la Dinamo a aflat că există totuşi ceva care o înlocuieşte în viaţa reală: un hormon de creştere secretat de glandele endocrine. 

Deşi se afla în puşcărie, acesta a reuşit să comande, periodic, din America, injecţii care conţin aşa ceva. Medicul Liviu Bătineanu, care să ocupă de lotul dinamovist, i le administrează  săptămânal, încă de când era arestat. Iar operaţiunea ”întinerirea” nu avea loc în peniteciar, ci la locul de muncă al lui Borcea, scrie gsp.ro. Ca să-i scadă din pedeapsă, afaceristul avea voie să lucreze la o firmă cu care închisoarea Jilava are contract. 

Iar lupta cu bătrâneţea pare că i-a reuşit, mai ales că pe lângă hormoni, Borcea îşi “netezeşte” regulat şi ridurile de expresie. Aşa cum Click! v-a prezentat în luna martie, fostul finanţator dinamovist a apelat la măiestria unui estetician care i-a administrat botox din belşug! Acum, Cristi Borcea are tenul perfect întins şi strălucitor, sprâncenele ridicate, iar ca efectul să fie maxim s-a şi vopsit. Pe lângă faptul că i-au şters ridurile, intervenţiile îl ajută să aibă multe nopţi albe, pentru că acum, de la hormoni, i-au crescut şi performanţele sexuale. Doar are o iubită mai tânără pe care e musai să o satisfacă! Pe frumoasa Valetina Pelinel, de 37 de ani.


    2018. Cristi Borcea este întinerit, ridurile au dispărut și se pensează precum femeile
2018. Cristi Borcea este întinerit, ridurile au dispărut și se pensează precum femeile

Întrebat de jurnaliştii de la gsp.ro despre acest tratament împotriva îmbătrânirii, doctorul Liviu Bătineanu nu a negat. ”Nu i-am făcut injecţii cu testosteron. I-am injectat nişte hormoni pe care îi primea din America. Cristi oricum e cel mai ipohondru om pe care l-am cunoscut”. Totodată, Gigi Becali a dezvăluit că ştie despre elixirul tinereţii descoperit de finul lui. ”Mi-a zis şi mie: «Naşule, îţi vopsim părul negru, te scap de riduri şi te fac să arăţi de 25 de ani». I-am zis «Finule, nu vreau! Ce, mă caută pe mine femeile? Nu mă mai interesează! Am 60 de ani şi mă gândesc doar la ce voi zice la Judecată». Lui Cristi aşa îi place. Poate e mai bine cum face el, dar eu nu vreau să fac asta”, a declarat Becali la ProX.  

Reţeta este aplicată şi de megastarurile internaţionale. Robbie Williams a spus că s-a dus la medic ca să-i dea o doză de hormon uman de creştere. “Este hormonul pe care-l iau toţi bărbaţii în vârstă din Los Angeles, îi face să arate la 60 de ani ca şi cum ar avea 40 de ani. Le ameliorează starea de sănătate, memoria, părul şi pielea. Ar putea însă să provoace cancer. Am analizat această posibilitate. Însă l-aş fi luat oricum”, a declarat cântăreţul, pentru ediţia britanică a revistei Esquire. 

Liviu Bătineanu e la Dinamo de 16 ani

simeon stalpnicul png

În vârstă de 61 de ani, Liviu Bătineanu este medic la Dinamo din sezonul 2002/ 2003. Chiar dacă este un reputat specialist în domeniul medicinii sportive, el are două momente negre în activitate. Primul datează din 2002, când era la Universitatea Craiova, iar portarul Cristi Neamţu a decedat în urma unei lovituri primite la antrenament în Cipru. Medicul a lipsit însă de la acea şedinţă de pregătire şi tocmai asta i s-a reproşat. Apoi, în 2016, Patrick Ekeng a căzut pe teren în timpul meciului cu Viitorul, decedând la spital, câteva ore mai târziu. Atunci, Bătineanu, deşi a ajuns primul lângă fotbalist, nu a început resuscitarea pe loc, aşteptând medicul de pe Ambulanţă. 

Medicul Călin Doboş: «Atenţie! Se poate deregla glanda tiroidă»

simeon stalpnicul png

Tratamentul antiîmbătrânire are reacţii adverse. ”Administrarea de STH nu face altceva decât să energizeze organismul, să-l menţină tânăr şi să îmbunătăţească performanţele  sexuale. Dar cei care apelează la el sunt monitorizaţi periodic şi li se face screening de tiroidă, pentru că glanda tiroidă se poate deregla sau poate apărea cancerul. În străinătate, sunt mulţi bărbaţi care apelează la administrarea acestui hormon de creştere, însă, la vârste înaintate, trecute de 60 de ani. Bărbaţii nu ar trebui criticaţi dacă vor să arate bine, aşa cum o fac, de altfel, şi femeile. Unii vor să trăiască mult, alţii intens. Nici una din alegeri nu este greşită”, ne-a declarat medicul estetician  Călin Doboş.  Denumit de specialiști ”fântâna tinereții”, hormonul de creștere arede grăsimile, îți dă atitudine mai optimistă și un simț ridicat al umorului, crește masa musculară,  crește forța fizică, îmbunătățește vederea, vindecă repede rănile,  crește apetitul sexual, ajută la creșterea părului și reduce durerilor articulare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net