Eliza Cotabiță: «E posibil să nu rămână nici un ban pentru tata»


    Spectacolul de la Sala Palatului ar urma să facă încasări considerabile, dar s-ar putea ca Gabriel Cotabiță să nu primească nimicFoto: Arhiva personală
Spectacolul de la Sala Palatului ar urma să facă încasări considerabile, dar s-ar putea ca Gabriel Cotabiță să nu primească nimicFoto: Arhiva personală

Spectacolul dedicat lui Gabriel Cotabiță (59 de ani), care va avea loc pe 29 septembrie, la Sala Palatului, ar putea avea costuri aproape la fel de mari cât încasările. Eliza, una din fetele cântărețului a mărturisit că nu crede că vor mai rămâne bani și pentru tratamentul tatălui ei. Artiștii care îi sunt prieteni lui Cotabiță sperau că îl vor ajuta financiar, cântând gratuit la evenimentul care se estima că va face încasări de jumătate de milion de lei.

Deși vedetele care s-au implicat sunt convinse că se va strânge o sumă de bani suficientă pentru a finanța recuperarea lui Gabriel Cotabiță, Eliza susține că nu se strâng bani pentru tatăl ei, potrivit ziarului Ring.

 «Fiecare artist interpretează o singură piesă din repertoriul tatălui meu»

„La o organizare atât de amplă, banii pe bilete se împart în așa de multe direcții, încât e posibil să nu rămână nimic după aceea. În România, profesionalismul e la pământ, iar ca să obții ceva de calitate, trebuie să investești. (...) Spectacolul e un cadou și nimic mai mult. În organizare sunt implicate mai multe persoane și probabil că informațiile au fost denaturate”, a spus Eliza Cotabiță.

Fata lui Cotabiță a mai declarat că specatcolul a fost organizat la inițiativa prietenilor tatălui ei: „Fondurile încasate nu sunt dedicate exclusiv tatălui meu, se face o confuzie. Concertul a pornit la inițiativa artiștilor, prietenilor lui, care l-au sprijinit cât se putea de mult și mi se pare normal să fie fără onorariu. Ei vin să cânte pentru tata, dar asta nu înseamnă că banii care ar trebui să le revină lor îi incasează tata. În nici un caz. (...) Fiecare artist interpretează o singură piesă din repertoriul tatălui meu.”

Biletele la spectacolul lui Gabriel Cotabiță se epuizează foarte rapid. Fanii sunt nerăbdători să îl vadă pe artist pe scenă, prima dată după externare. 

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg