Ellie White, la un pas să nască prematur! Ce i-a interzis medicul


    Ellie White a fost sfătuită să se odihnescă mai mult în această perioadăFoto: Arhiva personală
Ellie White a fost sfătuită să se odihnescă mai mult în această perioadăFoto: Arhiva personală

Ellie White va naşte în foarte scurt timp. Cântăreaţa se află în ultima lună de sarcina, iar peste două săptămâni, va aduce pe lume o fetiţă, al doilea copil pe care îl are cu logodnicul şi managerul ei, Doru Tincă. Însă, din cauza programului încărcat, Ellie a fost la un pas să nască prematur.

Ellie White este programată să nască peste două săptămâni, însă, din cauza programului încărcat din ultima perioadă şi a efortului pe care l-a depus, solista a fost pe punctul de a naşte prematur. 

Ellie a avut multe drumuri de făcut, şi-a schimbat buletinul, a mers la controale medicale şi s-a ocupat de fiul ei. La un control de rutină însă medicul a avertizat-o că nu se odihneşte cât ar trebui şi că, dacă nu îşi simplifică programul şi nu doarme mai mult, va naşte prematur. 

“M-am trezit cu deja obişnuitele dureri de spate şi m-am gândit că programul scurt de astăzi îmi va permite să mă odihnesc în sfârşit puţin la prânz (sfatul medicului)... Însă doamna doctor mi-a dat o veste bună alături de câteva medicamente... Trebuie să mă odihnesc şi să renunţ la programul activ pe care îl am pentru că risc să nasc prematur", a mărturisit Ellie pe blogul său personal.

A luat doar 13 kg în greutate

Ellie White este însărcinată în luna a opta şi aşteaptă o fetiţă. Solista a povestit, pentru Click!, că a luat doar 13 kg în greutate.  Primul trimestru a fost mai capricios pentru Ellie. Avea greţuri foarte mari ce durau pe tot parcursul zilei, uneori şi noaptea, stări de oboseală permanentă. În trimestrul doi, lucrurile s-au mai liniştit, a scăpat de toate aceste stări de rău şi chiar a profitat şi a mers într-o vacanţă. Dar ultimul trimestru are şi el părţile sale dificile. 

„Acum bebe ia cel mai mult în greutate, prin urmare iau şi eu în greutate şi orice mişcare devine obositoare. Până acum am luat 13 kg, dar mă mai aştept la cel puţin 2 kg în plus până la termen", a mărturisist cântăreaţa.

Ellie White şi logodnicul ei Doru Tincă mai au un băieţelul, Mihăiţă, de doi ani şi jumătate. Cei trei locuiesc într-o vilă cochetă din Paradisul Verde, Corbeanca, pe care anul trecut în primăvară o amenajau. Locuinţa este estimată la 150.000 de euro şi a fost un dar pe care solista l-a primit de Ziua Îndrăgostiţilor de la Doru Tincă. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina