Ellie White şi-a închiriat picioarele în reclame

Ultima actualizare:

    Ellie  White şi-a pozat  picioarele  pentru un  spot tv, pe  2.000 de euro
Ellie White şi-a pozat picioarele pentru un spot tv, pe 2.000 de euro

Antonia, Mihai Trăistariu, Gina Pistol, Andra, Ellie White, Andreea Mantea şi Paula Seling sunt doar câteva dintre V.I.P.-urile care au câştigat bani frumoşi din publicitate. Calităţile lor fizice le-au băgat în conturi zeci de mii de euro.

Imediat după ce a născut, pe 31 mai, solista Ellie White (31 de ani) a primit o propunere tentantă din partea postului Diva. Aceea de a folosi povestea ei de viaţă şi carieră, dar şi picioarele ei superbe, în campaniile din toamnă ale postului, mai ales că sloganul este „Mergi pe ritmul tău”.

Şi nu singură, ci alături de gimnasta Anca Surdu şi de creatoarea de pantofi Cristina Bâtlan. Fiecare în parte şi-au spus poveştile, s-au lăsat filmate în mediul lor artistic, iar spoturile tv pot fi văzute pe micul ecran în această toamnă. Ellie White a acceptat cu bucurie, cam pe 2.000 de euro, să devină una dintre vedetele postului de televiziune. Iar în spotul publicitar, apar superbele ei picioare, în pantofi de fiţe.

Ellie White, care duminica trecută a avut botezul fetiţei, a venit radioasă ieri la evenimentul din Băneasa, unde a vorbit despre această colaborare. Ellie are însă şi concerte pe bandă, ea încasând, la fiecare spectacol, în jur de 2.000 de euro.Dar şi alte colege de breaslă au fost solicitate să facă reclamă la diverse produse: chiloţi, lenjerie intimă, vopsea de păr, cremă de faţă, ruj şi rimel, în funcţie de calităţile lor fizice.

image
image
image
image
image
image
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
cub madalina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net