Emil Mitrache: "Aș lucra și mâine în televiziune. Când părăsești competiția nu te mai caută nimeni"

Ultima actualizare:

    Emil Mitrache, invitat la "Teo Show"foto: Kanal  D
Emil Mitrache, invitat la "Teo Show"foto: Kanal D

Emil Mitrache (56 de ani), alias Americanu’ din serialul „La Bloc”, știe să se reinventeze. În ultimii ani, actorul nu a mai reușit să prindă nici un contrat în televiziune și prestează diverse job-uri. A fost patron de pizzerie, șofer de taxi și, mai nou, a ajuns ghid turistic pe pandemie!

Emil Mitrache (55 de ani) a dat lovitura cu serialul ”La Bloc”, difuzat în perioada 2002-2007, de PRO TV. Şarmantul actor a interpretat rolul unui tip descurcăreţ, care ştia să scoată bani şi din piatră seacă. Nu a scăpat nici acum de porecla Americanu’, exact ca în producţia tv care i-a adus celebritatea. În ultimii ani, actorul nu a mai fost contactat de nici o televiziune, așa că problemele financiare nu-i dau pace. Pe perioada pandemiei, Emil Mitrache și-a găsit însă un nou job de care este foarte mulțumit. “Fac peste trei săptămâni 56 de ani. Bine, știu că n-arăt, dar asta e. Am făcut și sport. Am profesat în mecanică, am fost ultima generație care am prins repartiția. Acum sunt ghid turistic. Mai întâi am avut copii și pe urmă m-am căsătorit. Aș lucra și maine în televiziune. Cât am stat 3 ani în concediu n-a mai bătut nimeni la geam. Știi cum e, părăsești competiția și nu te mai caută nimeni”, a mărturisit Americanu’ din „La Bloc” la „Teo Show” (Kanal D).

„De 14 ani se scrie că am probleme financiare!”

Emil Mitrache a jucat în serialul „La Bloc”, timp de 13 sezoane. În 2007, la un an după ce a părăsit distribuţia, Emil a jucat, alături de Dragoş Moştenescu, în serialul „Gaşca”, de la Kanal D ca, mai apoi, să devină patron de pizzerie. A dat faliment însă cu afacerea și s-a angajat șofer de taxi. A mai bifat o colaborare şi cu Prima TV, unde a jucat în serialul de comedie „Nimeni nu-i perfect”. Actorul este căsătorit şi are doi băieţi, de 12 şi 10 ani, Teodor şi Edi, de care o perioadă destul de lungă a avut grijă. El este primul artist care a solicitat concediu de paternitate. “M-a șocat… uluitor, ce-a ajuns Americanu! Știi ce mă doare? Că astea rămân. Și poate vede cineva, un angajator, de 14 ani se scrie că am probleme financiare, îți dai seama că se întreabă: <Ăsta de 14 ani are numai probleme financiare? Dar ce face ăsta, dă în păcănele, pe femei?>”, a mai spus actorul, la Kanal D.

Citește și:

De ce a renunţat Emil Mitrache la taximetrie. Cu ce se ocupă acum Americanul din «La Bloc»

EXCLUSIV Ce meserie inedită şi-a găsit Americanu’ Emil Mitrache după ce a fost şofer şi agent

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
andreea perju 7 webp
image png
media 141330213543977700 jpg
Emilian e un tânăr artist pe val
banner Mara Banica Culiță Sterp png
margareta paslaru jpeg
 Pentru că au o viață agitată și muncesc mult dar se și implică în creșterea copiilor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu prea mai au timp pentru ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net