Emil Rengle, dans pe tocuri la "Românii au talent": «Dansezi şi pe muzica de la Telejurnal»

Ultima actualizare:
Emil Rengle, Inna şi Alexandra Stan
Emil Rengle, Inna şi Alexandra Stan

Coregraful Emil Rengle şi-a făcut apariţia pe scena "Românii au talent", pentru a demonstra încă o dată că dansul este a doua sa natură, în cadrul ediţiei de vineri, 2 martie

Artistul a urcat pe scenă plin de încredere şi dornic să transmită juriului şi telespectatorilor cele mai intense emoţii ale sale. Juraţii au fost profund impresionaţi de coregrafia acestuia şi au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Emil. Andra a avut o reacţie necontrolată şi a folosit un cuvânt care nu este acceptat atât de uşor la emisiunile televizate.

"Emil fucking Rengle! Eu nu am văzut bărbat, nici fată, care să danseze mai bine decât tine. Eu nu prea folosesc cuvântul "fucking" la televizor, sunt rezervată, dar tu meriţi astfel de vorbe, Emil, atât de bun eşti", a afirmat cântăreaţa. La rândul său, Andy nu a rămas indiferent faţă de numărul artistic şi l-a complimentat pe dansator. "Emil, bănuiesc că tu poţi dansa şi pe muzica de la telejurnal, tu ai dat o definiţie nouă verbului a exprima, ăsta este rolul artistului, în definitiv, să simtă şi să exprime cum poate mai bine. Felicitări!", au fost cuvintele lui Andy. Desigur, coregraful a trecut în etapa următoare, cu patru de "da".


    Emil Rengle, Inna şi Alexandra StanFoto: Arhivă personală
Emil Rengle, Inna şi Alexandra StanFoto: Arhivă personală

Emil este cunoscut ca fiind coregraful mai multor artişti din România, având mai multe colaborări alături de Alexandra Stan, Alex Velea sau Loredana Groza. Mai mult decât atât, Rengle este coregraful principal al emisiunii "Vocea României" şi a cântat pe scena UNTOLD, Cluj, căci muzica este cea de-a doua pasiune a sa.

Romanii au talent 2018: Emil Rengle - Dans pe tocuri pe romaniiautalent.protv.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
image
actualitate.net
image
actualitate.net