Emil Rengle, despre viața lui amoroasă: «Ultima mea relaţie a fost cu un bărbat»

Ultima actualizare:

    Emil Rengle a dezvăluit detalii personale, în cadrul unui interviu Foto Instagram
Emil Rengle a dezvăluit detalii personale, în cadrul unui interviu Foto Instagram

După ce a câștigat ediția a opta de la Românii au Talent, cu numărul său de dans pe tocuri, Emil Rengle a intrat rapid în atenția media, reprezentând un personaj pe cât de unic, pe atat de controversat. Acesta a vorbit deschis despre viața lui amoroasă și despre iubire, în general.

Emil Rengle a dezbătut, în urmă cu câteva luni, subiectul cu privire la orientarea sa sexuală, mărturisind că este bisexual. Într-unul din vlogurile sale de pe YouTube, dansatorul le-a explicat urmăritorilor lui motivele pentru care a ales să se „ascundă” atât de mult timp, precizând că temerea de reacția celor din jur a fost factorul principal care l-a determinat să țină secretul. Emil a povestit că se simțea deja batjocorit pentru că este ungur și nu dorea, la momentul respectiv, să mai adauge încă un criteriu de „glume” pe seama sa. Deși a recunoscut acum puțin timp că este bisexual, mulți oameni, care nu au văzut filmulețul respectiv, s-au întrebat ce orientare sexuală are, după câștigarea marelui premiu de la Românii au talent, în urma dansului său pe tocuri.


    Emil Rengle a mărturisit, într-un filmueț pe YouTube, că este bisexual Foto Instagram
Emil Rengle a mărturisit, într-un filmueț pe YouTube, că este bisexual Foto Instagram

Dansatorul a fost influențat de alți vloggeri străini și a decis că adevărul despre sine îl va elibera. În prezent nu se mai teme de părerile oamenilor din jur și este recunoscător pentru votul telespectatorilor, care i-a adus marele premiu, deși, Emil a susținut că nu se aștepta ca oamenii de acasă să-l aprecieze în număr atât de mare pentru momentul său de dans, care a fost puțin mai....neobișnuit. În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Emil a dezvăluit detalii din viața lui personală, mărturisind faptul că a avut relații și cu bărbați.

„Eu sunt deschis, nu ştiu ce îmi va aduce viaţa, că va fi o femeie, că va fi un bărbat. Cred că aceste momente de dragoste sau de îndrăgostire vin fără să le căutăm şi ştiu că atunci când va trebui să se întâmple se va întâmpla. Până atunci rămân doar deschis şi încerc să iubesc toţi oamenii cu care lucrez, colaborez. (…) Legat de viaţa mea personală o să vedem ce îmi aduce viitorul.  (…) Nu am putut niciodată să am o relaţie stabilă pentru că am călătorit foarte mult. Eu cred în dragostea aceea de cuplu, cred că noi ca oameni suntem creaţi să convieţuim în doi şi să ne ajutăm unii pe alţii. Ultima mea relaţie a fost cu un bărbat”, a spus Rengle.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net