Emilia Dorobanțu, despre aventura dintre soțul ei și Maria Constantin: «Nu pot să-l apăr»

simeon stalpnicul png
Emilia Dorobanțufoto: captură Pro Tv

Cunoscuta cântăreață de muzică populară Emilia Dorobanțu rupe tăcerea, după ce Marcel Toader a declarat că soțul ei, Cătălin Tutilescu, și Maria Constantin ar fi avut o aventură.

Emilia a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea” unde a vorbit despre aceste acuzații, despre familie, despre felul în care ea și Cătălin au fost implicați în acest scandal mediatic. Întrebată dacă este adevărat faptul că soțul ei s-a iubit cu Maria Constantin, cântăreața a răspuns că nu are dovezi și nu poate nici să confirme, dar nici să infirme informația.â

„Am discutat de mai multe ori (cu soțul, n.r.) și până la urmă sunt niște afirmații care nu sunt susținute de niște probe, așa că eu nici nu pot să îl acuz pe soțul meu, dar nici nu pot să vin acum î fața telespectatorilor și să-l apăr și să spun că soțul meu nu a făcut așa ceva, pentru că nimic nu este concret în acest moment”, a declarat ea.

În plus, Emilia a recunoscut că știa de relația anterioară pe care Cătălin a avut-o cu Maria. „Eu știam de o relație anterioară pe care a avut-o cu Maria Constantin, dar nu am avut niciodată și nu am elemente care să mă conducă la concluzia că ar fi avut o relație cu ea și după ce noi ne-am căsătorit”, a mai explicat artista.

Adela Popescu a încercat să scoată mai multe informații de la ea, așa că întrebat-o dacă nu știe că a fost înșelată sau dacă preferă să încerce să își apără familia și să-și salveze căsnicia. „Pentru noi familia, și în special pentru mine, familia este cea mai importantă și oricine ar fi nu ne poate dezbina”, a răspuns Emilia, sugerând, într-un fel, că știe că soțul ei a călcat strâmb dar că încearcă să acopere această informație de dragul căsniciei lor.

Totuși, în ciuda încercărilor insistente ale celor doi prezentatori, Cove și Adela Popescu, de a aflat informații concrete, Emilia Dorobanțu a declarat în mod consistent că nici ea nu are mai multe detalii și că nu este sigură de ceea ce se întâmplă cu soțul ei în aceste momente. 

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
piscina borcea pelinel jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
livia graur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg