Emilia Ghinescu se mărită după 10 ani de relație. Detalii despre rochie, nași, meniu

Ultima actualizare:

    Emilia Ghinescu și bărbatul care îi stă alături de 10 anifoto: arhivă personală
Emilia Ghinescu și bărbatul care îi stă alături de 10 anifoto: arhivă personală

Cântăreața de muzică populară Emilia Ghinescu este o femeie împlinită. A avut o căsnicie delicată, din care au rezultat doi copii, o fată și un băiat, iar în urmă cu 10 ani l-a cunoscut pe actualul iubit, Sebastian, alături de care are o fetița pe nume Anastasia. "10 ani, mulți nu ne-au dat nici două săptămâni, și au trecut 10 ani! La mulți ani, omul sufletului meu! Până la sfârșit", a scris Emilia pe Facebook. Artista a dezvăluit că va face și cununia civilă, și nunta.

După 10 ani de relație cu Sebi Albăstroiu, Emilia Ghinescu face anul acesta pasul cel mare: se mărită! Artista spune că își dorește să facă nunta în toamna și ar vrea să aibă parte de un eveniment restrâns. Invitată la "Exclusiv VIP", ea a povestit cum va arăta evenimentul.

Emilia Ghinescu: "Nu o să am o rochie de prințesă, că am 43 de ani"

“În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele și familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare. Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă, ci să avem un bufet suedez. Eu iubesc peștele, fructele de mare. Cred însă că la mare avem și locația, nașii noștri au un hotel acolo. Nașii vor fi Nicoleta și Ioan Niculae. Am rezonat cu ei și ei cu noi și suntem lângă dânșii de atâția ani. Și la bine, și la rău. Nu o să am o rochie de prințesă, că am 43 de ani. Nu mai pare potrivită”, a povestit Emilia Ghinescu despre planurile ei, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Solista i-a mărturisit că va trebui să facă o petrecere dublă. „Noi nu avem nici cununia civilă. Nu știe nimeni asta. M-a cerut de 2 ori, am două inele și îl aștept pe al treilea”. Artista este nerăbdătoare și abia așteaptă să își organizeze în detaliu nunta. Pentru luna de miere are deja câteva destinații favorite. „Aș vrea în luna de miere să merg undeva cu apă, gen Maldive, Bali”, a spus ea la Exclusiv VIP.

Citește și:

Emilia Ghinescu, despre traumele din copilărie: «Ne bătea cu ce nimerea»

O solistă de muzică populară a devenit mamă de fetiță

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net