Emisiune nouă la Antena 1! Antonia, Feli, Carla's Dreams şi Cheloo, în juriu


    Cheloo, Antonia, Feli şi Carla's Dreams fac parte din juriul noii producţii  Foto: Antena 1
Cheloo, Antonia, Feli şi Carla's Dreams fac parte din juriul noii producţii Foto: Antena 1

Posturile tv se întrec în emisiuni-concurs, iar în curând în grila Antenei 1 va mai apărea un show de talente, "The Four- Cei 4". Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo vor fi jurații care vor nota prestaţia concurenţilor. Ultimii doi sunt deja juraţi la X-Factor şi respectiv iUmor, produse de staţia din Băneasa.

Cu ani de experiență în industria muzicală, prezenți în topurile de specialitate și pe scenele din întreaga țară, și chiar și pe cele internaționale, Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo sunt cei care vor decide cine merită să fie ”The Four – Cei 4”.

Latura masculină a juriului ”The Four – Cei 4” este reprezentată de Cheloo și Carla’s Dreams, doi artiști care și-au construit carierele în timp și cu răbdare, fără să accepte compromisuri în ceea ce privește identitatea lor muzicală. La masa juriului se mai află Antonia şi Feli.

Noutatea absolută de pe piața din România constă în faptul că Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo îi vor prezenta pe cei patru cei mai buni încă din prima ediție a emisiunii, difuzată în curând, la Antena 1, iar lupta abia atunci începe!

Dacă în mod normal finalistul unei competiții este așteptat de-a lungul mai multor ediții, noua provocare a ”The Four – Cei 4” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta.

În fiecare ediție a emisiunii, noi competitori, tineri muzicieni talentați și dornici să le ia locul, îi vor provoca, astfel că niciunul dintre ”Cei 4” nu va fi în siguranță! Iar dacă pentru a obține șansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate cele patru voturi ale juraților, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reușește să cucerească inimile publicului. 

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă și cu o mulțime de avantaje! Cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu și vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

De partea cealaltă, în perioada emisiunii, ale cărei filmări vor începe în această primăvară, orice muzician care consideră că are talentul necesar se poate înscrie pentru a încerca să obțină un loc pe unul dintre scaune!

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
cub elena merișoreanu (1) png
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
image
image
image
image
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg