Emisiunea „Destinația Eurovision”, imagini în exclusivitate cu show-ului muzical! Când poate fi urmărită

Ultima actualizare:

    Eurovision 2021
Eurovision 2021

Doar două săptămâni ne despart de startul celui mai așteptat concurs muzical din 2021 și debutul reprezentantei României, Roxen, pe scena Eurovision.

Pregătirile delegației României au intrat în linie dreaptă, repetițiile din studiourile TVR fiind întrerupte doar de Sărbătorile Pascale. Începând de luni, 3 mai, publicul TVR va fi conectat la universul Eurovision 2021 prin emisiunea „Destinația Eurovision”.

Gazda emisiunii, Sonia Argint, va prezenta, în premieră și în exclusivitate, imagini din culisele evenimentului, de la etapa națională până la finala internațională, scenografia, costumele, machiajul, coregrafia, evenimentele din capitala Eurovision 2021, emoțiile, oboseala și bucuria de a reprezenta România în concurs.


    Sonia Argint, prezentatoarea emisiunii „Destinația Eurovision”
Sonia Argint, prezentatoarea emisiunii „Destinația Eurovision”

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Debutul lui Roxen a fost marcat de colaborarea cu Sickotoy pentru piesa „You Don’t Love Me”, care a ajuns pe primele 10 poziții ale celor mai difuzate piese la radio atât în topurile din România, cât și în cele din Bulgaria, și s-a regăsit, totodată, și în playlist-urile radiourilor din Franța, Mexic, Spania, SUA și Turcia.

Single-ul său de debut – „Ce-ți cântă dragostea” – a devenit una dintre cele mai difuzate piese din 2020, dominând topurile timp de 7 săptămâni și însumând peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Fiind desemnată reprezentantă a României la ediția din 2020 a competiției Eurovision, Roxen a lansat 5 piese pentru selecția națională, piesa Alcohol You fiind desemnată câștigătoare. Din cauza pandemiei COVID-19, competiția Eurovision de anul acesta a fost anulată, însă Roxen rămâne reprezentata României pentru ediția din 2021 de la Rotterdam, cu o nouă piesă: „Amnesia”.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă - alături de România - alte 40 de țări.Atât semifinalele, cât şi finala internaţională a ESC 2021 vor fi transmise live pe TVR. Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de Duncan Laurence, reprezentantul Regatului Țărilor de Jos, cu piesa “Arcade”, în 2019. Ediția 2020 a Eurovision Song Contest a fost reprogramată de către organizatori, în contextul pandemiei de coronavirus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net