Emisiunea Ilincăi Vandici, mutată din grila Kanal D


    Ilinca Vandici face cuplu pe sticlă cu Vladmir Drăghia   foto: Kanal d
Ilinca Vandici face cuplu pe sticlă cu Vladmir Drăghia foto: Kanal d

Continuă schimbările în grila de toamnă a Kanal d. FanArena, emisiunea lui Vladimir Drăghia și a Ilincăi Vandici despre Exatlon, este şi ea afectată de modificările de ultim moment ale postului. Producția va fi difuzată de doar două ori pe săptămână, în loc de cinci, cum a fost până acum. Mișcarea are loc la aproximativ o lună de la debutul noului program.

Postul patronat de turci continuă să facă modificări în grila de toamnă. Show-ul despre Exatlon va fi difuzat de săptămâna viitoare, în fiecare miercuri și joi, de la ora 23:15 şi nu de luni pânî vineri, cum era până acum. 

În locul FanArena, de luni până vineri, de la 17:00, va fi difuzat serialul turcesc "Un destin la răscruce". Până acum, miercuri și joi, de la ora 23:15, Kanal D avea programat "Cash Taxi", respectiv "Cine-i Chefu'?". Cele două show-uri se văd  luni - Cash Taxi și marti - Cine-i Chefu'?

Rolurile lui Vladimir Drăghia și al Ilinc[i Vandici este să analizează tot ce se întâmplă în reality show-ul Exatlon. De asemenea, cei doi prezintă interviuri cu din culiseşe reality-show-ului. Invitații acestora, concurenți din primul sezon și cei recent eliminați în actuala ediție dezbat subiectele importante din concurs. 

FanArena a fost lansată acum o lună, pe tronsonul ocupat în ultimii ani de emisiunea "Bravo, ai stil". 

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg