Emisiunea lui Mihai Bendeac, scoasă din grila Antena 1 după 8 ani


    Mihai Bendeac va fi protagonistul unui nou serial de comedie la acelaşi postFoto: arhivă personală
Mihai Bendeac va fi protagonistul unui nou serial de comedie la acelaşi postFoto: arhivă personală

Proiectul de succes al lui Mihai Bendeac a ajuns la final. Ulrima ediţie a emisiunii "În puii mei" va fi difuzată duminică seara la Antena 1. După aproape opt ani, show-ul care l-a făcut celebru pe Bendeac va fi scos din grila staţiei din Băneasa. În ultima ediţie, telespectatorii vor putea urmări o retrospectivă a sezonului, dar și imagini de making-of din sezoanele anterioare.

Mihai Bendeac încheie la 1 aprilie, şi nu este o păcăleală, cel de-al IV-lea sezon ”În puii mei!”, un proiect de amploare care s-a dovedit, de-a lungul timpului, un real succes. 

”Pentru mine emisiunea se confundă cu debutul meu ca actor de televiziune. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam 21 de ani abia împliniți, eram foarte crud. În mod clar experiența aceasta mi-a modelat personalitatea artistica dar și umană, m-a profesionalizat, am dobândit rigurozitate și am învățat să fiu eficient în timpul scurt de repetiții. De atunci și până acum sunt aproape mulți ani care au însemnat multe scheciuri și  personaje care au fost rezultatele multor nopți nedormite”, a povestit actorul Vlad Drăgulin.


    Vlad Drăgulin avea 21 de ani când a fost cooptat în echipa
Vlad Drăgulin avea 21 de ani când a fost cooptat în echipa

”În puii mei!” este unul dintre show-urile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de audiențe, cât și de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac, în cadrul cărora au fost parodiate de-a lungul timpului numeroase personaje din media românească, au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet.

”Închid o perioadă a vieții mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos”, spune Mihai Bendeac.

Păstrând sloganul ”Te uiți o zi, râzi o săptămână”, ultima ediție, cea în care telespectatorii vor putea urmări momente inedite din istoria show-ului ”În puii mei!”, va readuce în prim-plan personaje deja cunoscute de public, precum cele din Familia Paralelă, Miclaus, Niros, Andrei Versace și multe altele, dar și imagini, în premieră, din serialul ”Băieți de oraș” ce va fi difuzat în curând la Antena 1.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg