Emisiunea "Românii au talent" revine din 5 februarie. Ce schimbări au fost făcute în formatul show-ului


    Pavel Bartoș și Smiley sunt gata pentru un nou sezon "Românii au talent"Sursă foto: PRO TV
Pavel Bartoș și Smiley sunt gata pentru un nou sezon "Românii au talent"Sursă foto: PRO TV

Emisiunea "Românii au talent" se întoarce pe micile ecrane! Vor exista schimbări în formatul show-ului, însă emoțiile și spectacolul vor rămâne la cote înalte. Iată cate sunt modificările!

Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților ne vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea și lunea! 

Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că își merită locul în următoarea etapă, iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri. Și în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate. 


    Sursă foto: PRO TV
Sursă foto: PRO TV

Prezentatorii sunt nerăbdători să îi cunoască pe concurenți să să fie martori unor momente de execpție care promit să îi țină în fața micilor ecrane pe telespectatori. 

Despre noul sezon, Pavel Bartoș declară: ”Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”.Smiley a spus că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional... iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”, a declarat Smiley. 

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
Daniela Gaviria jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre