Emisiuni pentru toate gusturile la tv în noaptea de Revelion

Ultima actualizare:

Şi anul acesta televiziunile au pregătit, care mai de care, programe speciale, petreceri filmate cu mult înainte, unele chiar realizate din vară, poveşti pentru toate vârstele şi întâlniri cu vedete preferate. Antena 1, Kanal D, TVR1 şi 2, Pro TV, Antena Stars și Etno TV au pentru cei care petrec acasă o gamă variartă de programe pentru toate gusturile şi toate vârstele.

La Antena 1 cea care deschide prima spectacolul va fi Mirela Vaida care le va da prima întâlnire telespectatorilor de la ora 20.00 în emisiunea „Show şi aşa” în care îi are parteneri de prezentare pe simpaticii Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Cei trei vor avea invitaţi de soi, care mai de care mai simpatici, vedete din toate genurile de show, de la muzică dance şi populară la actori şi vedete de televiziune.

„Natura mea intrinsecă este de om de petrecere, de distracţie, de divertisment, aşa că am primit cu braţele deschise această propunere de a prezenta prerevelionul, încălzirea înainte de Revelion. Sper să ne urmăriţi şi să vă placă ceea ce v-am pregătit”, a povestit Mirela Vaida.

De la 22.15 va avea loc o premieră la Antena 1, căci pentru Dan Negru va fi sărbătoare. Şi asta pentru că îndrăgitul prezentator de televiziune va bate un record de neegalat până acum: 20 de Revelioane Nr.1. Negru va prezenta cel de-al 20-lea Revelion la Antena 1 care se va numi “Revelionul Starurilor 2020 - #mareademascare” în care au fost invitate o mulţime de vedete cunoscute şi îndrăgite de telespectatori. Reţeta e simplă şi e aceeaşi folosită şi anii trecuţi: multe vedete invitate care trebuie să descopere, alături de telespectatori, cine se ascunde sub nişte măşti făcute special la Hollywood. Printre invitaţii lui Negru se numără Ruby, Anna Lesko, Anda Adam, Ozana Barabancea, Dorian Popa, Alex Velea, Romică Ţociu, Jean De la Craiova şi mulţi alţii pe care îi veţi vedea la „Revelionul Starurilor”. 

Teo Trandafir petrece cu prietenii!

Şi îndrăgita prezentatoare are propriul show de Revelion, de la ora 22.00 pe Kanal D. Acesta se numeşte „Teo Show”, este filmat în locul unde îşi ţine emisiunea şi are o mulţime de invitaţi dragi, care de-a lungul timpului i-au călcat pragul emisiunii. Teo Trandafir şi Bursucu vor fi gazdele acestei ediţii în care au invitat o mulţime de cântăreţi de muzică populară printre care îi amintim pe Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu sau Daniela Condurache. Şi alţi invitaţi îi vor trece pragul emisiunii dintre ani de la Kanal D, însă rămâne să descoperiţi singuri. 

La TVR1 ai «Un Revelion ca pe vremuri..., dar mai frumos»

Şi postul naţional de televiziune ne oferă un spectacol deosebit în noaptea dintre ani. Showul filmat în studio-urile TVR se numeşte „Un Revelion ca pe vremuri..., dar mai frumos” şi îi are la cârmă pe actorii Horaţiu Mălăele şi Radu Pietreanu care prezintă pe micile ecrane momente speciale din arhiva televiziunii dar şi pe participanţi şi câştigători la Cerbul de Aur precum Inis Nezri, Eliza G, Oliver Kaye, iar Laura Bretan va avea un moment special. În plus, Goran Bregovic va putea fi urmărit cu un concert înregistrat la Craiova. 

Antena Stars petrece cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu

Îndrăgitul cuplu de actori de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase vor stârni şi de această dată hohote de râs la „Vedetelionul 2020”. Printre invitaţii lor îi amintim pe Mirela Vadia, Adriana Bahmuţeanu, Claudia Ghiţulescu, Ornela Pasăre, Emilia Ghinescu sau Gabriel Dumitru care vor cânta şi vor juca cu foc câteva ore bune alături de alţi invitaţi de soi. Împreună vor avea parte de provocări speciale, de concursuri, de muzică şi mult umor. 

Revelion cu veselie la Etno TV

Şi la Etno Tv telespectatorii vor avea parte de mult joc şi veselie, căci prezentatorii emisiunii „Acasă la Electrecord”, Anne Marie Simone şi Gabriel Dumitru vor avea parte de un maraton de câteva ore în care invitaţi unul şi unul vor pregăti surprize muzicale telespectatorilor. Interpreţii de muzică populară au răspuns imediat invitaţiei producătorilor, iar dintre surprize amintim duetul Annei Marie Simone cu Uddi la piesa „Drumurile noastre toate”, după Dan Spătaru, dar şi cel mai nou cântec popular dance interpretat de Gabriel Dumitru cu Jargon la piesa „Acasă”. Un alt invitat va fi solistul Viorel Bogăţeanu cu taraful care-i poartă numele, care a obţinut ”Premiul pentru cel mai popular invitat” la categoria ”cei mai populari invitaţi” ai emisiunii, la muzica de petrecere.

TVR2 mizează pe Corina Dănilă şi Fuego cu «Fuegovelion»

De la ora 20:00 se va difuza “Câştigă România” care a pregătit o ediţie specială în care Virgil Ianţu are câţiva invitaţi la care nu te-ai fi aşteptat. De la ora 21:00 telespectatorii sunt invitaţi la Gala Telerevelioanelor (în două părţi). Scenete în premieră şi scenete din Arhiva TVR. Pe lângă marii maeştri ai comediei româneşti, îi vom revedea pe actorii Marius Rizea, Mirela Zeţa şi lor li se alătură şi prezentatorii Corina Dănilă şi Dragoş Huluba, care vor introduce momentele de umor, dar vor juca şi într-o scenetă, alături de invitatul special Dorel Vişan. De la 20.30 se va difuza „Fuegorevelion”. După succesul înregistrat anul trecut, Paul Surugiu Fuego şi echipa sa au pregătit cea de a doua ediţie a acestui show de zile mari. Pentru câteva ore veţi petrece cu Fuego şi invitaţii săi în arena Circului Metropolitan din Bucureşti. Fuego va putea fi admirat într-o ipostază inedită de actor, reinterpretând scenete celebre din istoria televiziunii, interpretând mai multe personaje. În show-ul de zile mari îi veţi putea admira pe Gabriel Dorobanţu, Cătălin Crişan, Anna Lesko, Mirabela Dauer, Constantin Enceanu, Nicoleta Voica, Laura Lavric, Margareta Clipa, Mioara Velicu, Azur, Jean Paler, Marina Florea, Sanda Ladoşi, Maria Dragomiroiu, Alesis, Doina Spătaru, Simona Florescu şi Petre Geambaşu Band şi mulţi alţii!

Filme la Pro TV în noaptea dintre ani!

Dacă unii mizează pe petrecere şi divertisment, alţii dau filme în noaptea de Revelion. La fel face şi Pro TV-ul care ne oferă de la 20.30 comedia savuroasă „Pup-o, mă!”, din 2018, cu Cătălina Jojo Ionescu, Constantin Cotimanis, Cosmin Seleşi şi alţii. De la 22.15 vom avea comedia romantică „Vacanţă all inclusive” din 2009, cu Vince Vaughn, de la 00.15 vom vedea „Regele Scorpion: Lupta pentru putere” din 2015 cu Victor Webster şi de la ora 2.00 se va difuza „Weekend în familie”, o comedie din 2017 cu Charlie Sheen.            

Filme româneşti şi la Prima TV

Dacă vrei să râzi româneşte alături de actorii tăi preferaţi o poţi face la Prima TV în noaptea dintre ani. Pentru că de la ora 19.30 vor intra în scenă „Trăsniţii”, cu un alt episod plin de umor, după care, de la ora 20.30 va fi difuzată comedia „Astă seară dansăm în familie”, de la 22.30 va putea fi urmărit filmul „Asfalt Tango” iar de la ora 1.00 pelicula  „Triunghiul morţii”.     

Citește și:

Cum sărbătoreau românii Revelionul în perioada comunistă. Imagini de colecție

Deschide ferestrele la miezul nopţii ca să alungi spiritele rele! Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot anul

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net