Emoţii mari pentru câştigătorul „Dansez pentru tine”, Ionuţ Tănase

Ultima actualizare:

    Ionuţ Tănase şi-a lansat cartea în librării
Ionuţ Tănase şi-a lansat cartea în librării

Din decembrie 2011, de când a câştigat „Dansez pentru tine” şi premiul cel mare de 60.000 de euro, viaţa lui Ionuţ Tănase s-a schimbat radical. Abia de atunci a început să guste fericirea. S-a căsătorit, are un copil frumos, un serviciu, o casă. Dar nu a uitat chinul trăit o copilărie întreagă şi şi-a pus pe tavă povestea. Una emoţionantă, cuprinsă într-o carte care te azi este în librării.

„Sunt foarte emoţionat! Ţin în mână cartea mea, «Portretul vieţii unui orfan», care a văzut lumina tiparului şi de azi e în librăriile din toată ţara. Este despre copilăria mea, una trăită pe străzi, fără părinţi, fără fraţi. Despre adolescenţa petrecută în case de copii, despre victorii, înfrângeri, dureri, bucurii şi iluzii, despre lupte interioare, prejudecăţile celor din jur, lovituri. Tot în carte povestesc despre experienţa «Dansez pentru tine», despre familie şi persoanele importante din viaţa mea”, a declarat pentru Click! Ionuţ Tănase. Un întreg capitol îi este dedicat lui Jojo, fosta lui parteneră de dans, cea care i-a şi dat ideea de a scrie o carte. Ionuţ a muncit doi ani la romanul care are 218 pagini.

Ionuţ a muncit aproape doi ani la cartea sa
Ionuţ a muncit aproape doi ani la cartea sa

„«Povestea vieţii unui orfan» este povestea unui copil care a fugit de acasă la 6 ani şi şi-a câştigat refugiul în dans şi învăţătură. Povestea unui copil care a luptat cu toată fiinţa lui pentru a ieşi din mizerie, dim mocirlă. A fost foarte greu să îmi deschid sufletul, dar ştiu că povestea mea va avea un impact extrem de pozitiv în viaţa celor care vor avea nevoie, care şi-au pierdut puterea, speranţa”, a mai spus fostul câştigător de la „Dansez pentru tine”.

În cartea lui Ionuţ vei găsi poveşti care te vor cutremura, despre cum dormea pe străzi, prin scări de bloc, beciuri, gări, parcuri, chiar şi într-o ladă frigorifică. A scris acolo despre boala cumplită a mamei, despre abandonul tatălui său, despre bătăi şi foamete. Recunoaşte că a plâns mult în timp ce a scris toate poveştile trecutului, dar că experienţele s-au transformat în cicatrici pe care le poartă, acum, cu mândrie.

Iată o familie frumoasă şi fericită - Ionuţ Tănase, alături de soţia şi de băieţelul lor
Iată o familie frumoasă şi fericită - Ionuţ Tănase, alături de soţia şi de băieţelul lor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net