Emoţionant! Dana Săvuică a revenit în Sri Lanka, unde a copilărit cu familia

simeon stalpnicul png
Dana Savuică şi sora ei mai mică, Gabrielafoto: arhivă personală

Celebrul fotomodel Dana Săvuică (48 de ani) adoră călătoriile, iar recent a bifat o vacanță de câteva zile și în Sri Lanka, țară în care a locuit, alături de părinții ei, în perioada 1977-1982. Din păcate, casa copilăriei nu mai există decât în inimă și în fotografiile pe care le păstrează cu sfințenie.

Pentru Dana Săvuică, Sri Lanka (Asia de Sud) este ca o a doua casă. Aici a locuit alături de familie, după ce tatăl ei, George Săvuică, fusese desemnat ambasador. Ajunsă în această țară exotică, în urmă cu câteva zile, ea a vizitat cu drag și cu lacrimi în ochi strada pe care, cândva, se juca alături de sora ei, dar și de ceilalți copii cu care legase prietenii.  Vedeta și-a postat pe Facebook câteva fotografii din aceste locuri pline de amintiri.

simeon stalpnicul png
Dana Săvuică a copilărit în Colombo, cel mai mare oraş din Sri Lankafoto: arhivă personală

”Din păcate, casa în care am locuit nu mai există”, a menționat ea, cu tristețe. Dana Săvuică a povestit despre anii petrecuți în Sri Lanka, într-un interviu pentru ”OK! România”:  „Misiunea diplomatică a tatălui meu în Sri Lanka a fost în 1977-1982. Am avut norocul să copilăresc într-o ţară exotică şi să descopăr misterele ei. Când aveam 11 ani, vecinul meu, un sri-lankez cu vreo doi ani mai mare decât mine, s-a îndrăgostit de mine. Stăteam pe strada Clifford Avenue, iar în fiecare zi ieşeam în grădină ca să mă joc cu labradorul meu, Akbar. Într-o zi am auzit o voce puternică care striga de undeva: «I love you, I love you Dana, I love you!». Era vecinul meu care, timid, striga în gura mare din casa lui că mă iubeşte. A doua zi am găsit la gardul ambasadei o scrisoare şi o orhidee. Scrisoarea începea cu «My dearest dear»”.

simeon stalpnicul png
Dana şi părinţii eifoto: arhivă personală

Dana Săvuică a fost căsătorită timp de 22 de ani cu afaceristul Răzvan Stanciu. Cei doi au divorțat în urmă cu doi ani, chiar dacă au o fată împreună, Julie, în vârstă de 23 de ani.

simeon stalpnicul png
Surorile Săvuicăfoto: arhivă personală
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
parc eolian apa FOTO profit ro jpg
image
image
image
image
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png