Enache se speteşte, Marciuc huzureşte

image
Iată ce paradis o aşteaptă!

Adrian Enache nu mai ştie cum să o răsfeţe pe iubita lui, Iuliana Marciuc. Îndrăgostit până peste urechi, solistul i-a oferit în dar o vacanţă la un complex acvatic de lux din Budapesta, unde Iuliana va pleca cu fiul lor, David. El nu-i va însoţi, căci are de susţinut un concert, pe bani frumoşi.

Iuliana Marciuc şi-a luat un concediu binemeritat pe care îl va petrece alături de fiul său şi al lui Enache, David, în vârstă de numai trei anişori.

Vedeta va pleca împreună cu o prietenă şi copiii acesteia, la Budapesta, la vestitul complex acvatic „Aqua World" (n.r. Lumea Apelor): „Iniţial era planificat să meargă şi Adrian cu mine, însă este reţinut cu o cântare în Bucureşti, aşa că nu am decât să plec doar cu băiatul nostru. Chiar şi aşa, sunt convinsă că ne vom distra pe cinste", a declarat Iuliana pentru Click!

Vedeta va fi cazată chiar în incinta complexului, iar pentru trei zile petrecute în acest Paradis, Enache va scoate din buzunar aproape 3.000 de euro.

Micuţul David va fi răsfăţat la maximum, complexul dispunând de locuri de joacă special amenajate, micuţii fiind supravegheaţi îndeaproape de persoane calificate.

Adrian regretă că nu îşi poate însoţi familia, dar munca este mai importantă decât distracţia.

Iată ce paradis o aşteaptă!

simeon stalpnicul png
Iată ce paradis o aşteaptă!
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
Mihai Șora Sursă: Profimedia
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
alimente shutterstock 392741167 jpg
O aplicatie pe telefonul mobil ajuta la evaluarea starii de sanatate a copilului FOTO Faceb Spitalul Virtual pentru copii jpg
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif