Enache ┼či nevasta de ocazie, ultima zi la film─âri

4 februarie 2015
image
├Än filmul ÔÇťKandyÔÇŁ, Adrian Enache este so┼úul actri┼úei Claudia MoteaFoto: Arhiv─â Personal─â

Gata! Acum se poate ocupa lini┼čtit de procesul pe care ├«l are cu Mariana Moculescu, dar ┼či de cel ├«n care fiica lui, Diana, vrea s─â-l pedepseasc─â pe atacatorul libanez.

Adrian Enache (48 ani) a  ├«ncheiat ieri film─ârile la pelicula de scurt metraj, ÔÇťKandyÔÇŁ, ├«n care are rol de tat─â ┼či de so┼ú. Acesta este ┼či primul film ├«n care artistul ├«┼či face debutul, la ini┼úiativa actri┼úei Claudia Motea, scenarista filmului, care are ┼či rolul principal feminin.

ÔÇŁAst─âzi e ultima zi de filmare a peliculei KANDY- Ciocolat─â de lux cu gust de femeie! Sunt tot ├«n ipostaz─â de personaj ibsenian (n.r. ÔÇô referire la dramaturgul Henrik Ibsen), tr─âind acea dram─â a femeii, care vrea s─â guste din fericirea vie┼úii la orice v├órst─â. Am avut o echip─â minunat─â!ÔÇŁ, spune Claudia Motea, cea care i-a acordat ├«ncredere lui Enache. Tot ea l-a convins pe celebrul compozitor american, Dennis Dreith, totodat─â ┼či pre┼čedintele Federa┼úiei Americane de Film, s─â vin─â ├«n Rom├ónia. Opera lui poate fi auzit─â pe coloana sonor─â a unor filme cu ├«ncas─âri uria┼če precum ÔÇťJurassic ParkÔÇŁ sau ÔÇťFamilia AddamsÔÇŁ. Acum, el va compune muzica pentru filmul artistic de lungmetraj ÔÇťSpovedaniiÔÇŁ.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg
reghe prodan jpg