„Eram plină de sânge!”. Mărturia unei soliste de la „Vocea României”

image
Cristina Vasiu s-a accidentat la filmările clipului „Scurtmetraj”, pe care l-a realizat împreună cu rapp-erul DiezZfoto: arhiva personală

Când a participat la „Vocea României”, a fost denumită „blonda lui Brenciu”! Acum, Cristina Vasiu este recunoscută și pentru figura frumoasă pe care a făcut-o în selecția națională pentru Eurovision, anul acesta. Solista a lansat joi (25 iunie) o nouă melodie, intitulată „Scurtmetraj”, alături de DiezZ.

Toate bune și frumoase până acum, dar, la filmprile pentru videoclipul piesei, Cristina Vasiu s-a ales cu urme îngrozitoare pe ambele picioare. Experiența a speriat-o foarte tare, așa că a fost de urgență la un medic.

„La filmările pentru noua mea piesă pe care am făcut-o împreună cu rapper-ul DiezZ, am fost nevoită să trag câteva cadre în Câmpia Dobrogei, într-un lan de grâu, într-unul de rapiță și într-unul de maci. După 12 ore de filmat în aer liber, mi-am dat seama că mi-am distrus picioarele, care s-au umflat și erau pline de zgârieturi”, a spus solista.

image
Cristina Vasiu și rapp-erul DiezZ au lansat împreună o piesă și un clip, „Scurtmetraj”

„M-am speriat foarte tare când la ultimul cadru din lanul de grâu am ieșit plină de sânge pe picioare. Doctorii mi-au spus că am făcut o alergie destul de urâtă, de asta s-au și umflat, iar cu rănile m-am pricopsit de la alergatul prin spicele de grâu. Toate durerile, zgârieturile și umflăturile mi-au trecut la o săptămână după ce am început să iau medicamentele și unguentele prescrise de medici. A fost o experiență megainteresantă. Asta e, am îndurat puțin, dar a meritat din plin, pentru că abia așteptam să lansăm piesa nouă și clipul”, a mărturisit Cristina Vasiu. 

Piesa „Scurtmetraj” lansată de Cristina și DiezZ este o producție Sprint Music în colaborare cu Cat Music România.

Imaginile de culise sunt șocante

image
Solista s-a rănit la ambele picioare în timpul celor 12 ore de filmări

image
Cristina Vasiu s-a accidentat în timp ce alerga prin lanul de grâu. Nici nu a simțit când s-a umplut de sânge

Rezultatul celor 12 ore de filmare 

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub andreea antonescu png
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar
image png
Britney Spears FOTO EPA-EFE
Cleopatra Stratan nunta PNG