Eugen Cristea munceşte 12 ore pe zi şi după accidentul vascular

Ultima actualizare:

    Pe Cristina Deleanu şi pe Eugen Cristea i-am întâlnit săptămâna trecută, la o lansare de carte
Pe Cristina Deleanu şi pe Eugen Cristea i-am întâlnit săptămâna trecută, la o lansare de carte

Îndrăgitul Eugen Cristea a traversat o perioadă foarte dificilă din viaţa sa. În iunie, actorul a suferit un accident vascular cerebral ischemic, venit pe nepusă masă. Marele său noroc a fost că soţia sa, actriţa Cristina Deleanu, a fost cea care a observat o schimbare la omul iubit şi a alertat medicii. După doar 9 zile de spitalizare, artistul şi-a revenit spectaculos, iar recent, la un eveniment monden, ne-a vorbit despre programl lui încărcat.

A ieşit la pensie recent, a avut un accident vascular, dar nimeni şi nimic nu-l poate opri din muncă. Acestea sunt cele mai noi veşti despre Eugen Cristea (65 de ani), actorul care ne-a încântat copilăria cu emisiunea „Feriţi-vă de măgăruş”. Prezent joia trecută la lansarea cărţii Marinei Almăşan, actorul avea un tonus excelent, încât nici n-ai zice că a avut acea cumpănă în urmă cu trei luni.

“Deşi am ieşit la pensie de câteva luni, vreau să vă spun că lucrez mult mai mult decât înainte, în medie 10-12 ore pe zi. Joia trecută ­trebuia, la o oră a dimineţii, să ajung în trei locuri diferite. Am reuşit să ajung la toate, prin fugă. Ieri (n.r. – miercuri) seară ne-am întors eu, soţia mea şi cu alţi colegi, de la Slobozia, unde am avut un spectacol frumos, o comedie americană. Săptămâna trecută am avut iar un turneu, unde am muncit cu drag şi cu spor. Activitatea mea intensă este singurul lucru care mă ţine în picioare, care mă vindecă de eventualele boli. Munca îmi dă o energie bună. Plus că merg zilnic pe bicicletă câte 15-20 de kilometri pe zi”, ne-a spus Eugen Cristea, care a ţinut să mai precizeze şi faptul că acum stă foarte bine şi cu sănătatea.

“Sunt bine după toate problemele pe care ­l­e-am avut în ultima perioadă. Fiecare îşi poartă cu discreţie de grijă. Nu merg la spital, pentru că sunt bine, pot să vă zic că cel mai recent consult medical făcut de mine a fost un RMN la cap, iar rezultatul este bun”.

În iulie, la o lună de la comoţia suferită, Cristina Deleanu şi Eugen Cristea au povestit despre necazul prin care au trecut. “Distinsa mea soţie a fost alături de mine la bine, dar şi la rău. O spun în faţa întregii ţări: mi-a salvat viaţa. Mi-a salvat viaţa datorită lucidităţii care o caracterizează, a calmului, a răcelii, îndrăznesc să spun, în cel mai bun sens al cuvântului. Mi-a explicat: «Te-ai trezit dimineaţă, ai vrut să dormi mai mult şi nu mi-a plăcut ceva în privirea ta. Nu mi-au plăcut ochişorii tăi. O luaseşi spre dreapta aşa». E ceva cutremurător. Dimineaţa nu mai eram om”, a povestit actorul, la emisiunea Răi da’ buni (Antena 1). “A fost un fel de atac cuminte, altfel nu era de bine. În câteva zile şi-a revenit. (...) Trăgea la somn. Organismul încerca să se protejeze, cred, nu pot să-mi explic. Am văzut o privire deviată, am sunat la medicul de familie şi la Ambulanţă”, a adăugat şi Cristina Deleanu.

A făcut istorie cu «Feriţi-vă de măgăruş»

Eugen Cristea s-a născut pe 18 aprilie 1952, la Bucureşti. A absolvit I.A.T.C. în 1976, iar din 1980 joacă pe scena TNB, având la activ sute de roluri. Totuşi, copiii, părinţii şi bunicii îl asociază mereu cu emisiunea-concurs “Feriţi-vă de măgăruş”, unde a fost prezentator în perioada 1990-1997.

La TV l-aţi mai văzut la “Ghici cine vine la mine?”, “Ceaiul de la ora 5”, “Kiki, Riki, Miki”, “Arca Marinei”.

simeon stalpnicul png

Are spectacole în toată ţara

Chiar dacă a ieșit la pensie de câteva luni, Eugen Cristea are o activitate intensă.

Artistul nu a încetat să joace în piese de teatru și să țină legătura cu fanii săi, prin intermediul paginii de Facebook. Actorul are turneu naţional cu piesa „Avarul”, în care joacă alături de soţia sa, dar şi alături de Tudorel Filimon şi Vasile Filipescu.Pe 28 septembrie a cântat la chitară şi a recitat la Muzeul Naţional al Literaturii Române.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net