Eugenia Șerban a aflat că are două tipuri de cancer. «Am ales să merg mai departe»

image
Eugenia Șerban, invitată în platoul emisiunii "Vorbește lumea"captură PRO TV

Actrița Eugenia Șerban, diagnosticată anul trecut cu două tipuri de cancer, a oferit o lecție de putere și de curaj după ce a decis să-și facă publică povestea. A trecut prin chinuri inimaginabile, a suferit o intervenție chirurgicală care a durat 12 ore și jumătate, iar acum a decis să împărtășească experiența ei, pe care a gestionat-o cu demnitate.

Eugenia Șerban (50 de ani) a făcut dezvăluirile despre starea ei de sănătate într-un interviu exclusiv pentru revista VIVA, iar azi, 29 mai, a fost invitată și în platoul emisiunii "Vorbește lumea", de la PRO TV. Eugenia Șerban a povestit despre operația care a durat 12 ore și jumătate, despre medicii care i-au salvat viața, dar și despre momentele în care a fost cu moralul la pâmânt.

"Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul", povestește Eugenia Șerban pentru revista Viva.

Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer, operație de 12 ore

"Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap… De ce eu? De ce mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați. Tot în acel timp am fost plecată la Timișoara, pentru că era programat de mult spectacolul meu monolog <<Spovedanie în fața luminii>>. Acolo, de fapt, am făcut toate RMN-urile și CT-urile, ca să nu se piardă timp. Le mulțumesc, și pe această cale, doctorilor de la Timișoara care au fost alături de mine secundă de secundă. Când am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la începutul lunii august, am ales să merg mai departe. Am început cu operațiile și apoi a urmat restul tratamentelor", a mai spus Eugenia Șerban pentru publicația amintită. Intervenția chirurgicală, una foarte complicată, a reunit medici de la Chirurgie Generală, Chirurgie Plastică și Oncologie și a durat 12 ore și jumătate.

image
Actriţa Eugenia Şerban şi-a arătat silicoanele în filmul „Dulcea saună a morţii” (2001)

În 2014 a avut probleme din cauza silicoanelor: i s-au găsit tumori pietrificate și rămas fără un mamelon

De ce s-a temut, nu a scăpat. În urmă cu șase ani, Eugenia Șerban pronunța cuvântul cancer, după ce a avut mari probleme din cauza silicoanelor, pe care și le-a pus la vârsta de 29 de ani. „Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt”, povestea Eugenia la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV. Vedeta a continuat: „Sânul este maltratat pentru că în urma necrozelor am rămas fără un mamelon. Sânul e mutilat şi pe interior, şi pe exterior. Voi merge la un spital din Turcia unde voi face operaţia. Dacă nu fac această operaţie, există riscul să se transforme în cancer"

Citește și:

EXCLUSIV Actriţa Eugenia Şerban, distrusă: nu poate să-şi salveze sânii

Eugenia Şerban: «Merg la psiholog, mă chinuiesc precum o femeie cu cancer mamar»

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
printul paul 1 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
youtuber technoblade jpg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
Cristina Vasiu