Eugenia Șerban, primele declarații de la moartea fostului soț: “Am divorțat iubind! M-a înșelat!“

16 februarie 2021
eugenia serban 1 jpeg
Eugenia Șerban, o femeie greu încercată de viațăfoto: arhivă personală

E adorată de fani, însă nu mulţi ştiu că frumoasa actriţă Eugenia Șerban a avut parte în viață de cumpene, amor zbuciumat şi probleme de sănătate care au dus-o în pragul depresiei. Frumoasa actriță a avut o relație amoroasă în anii '90 cu un cetățean de origine arabă, cu care a făcut un băiat, pe Lorans Bataineh, acum în v\rstă de 27 de ani.

Actrița și-a crescut fiul singură și este recunoscătoare pentru faptul că Lorans seamănă leit cu tatăl lui, mai ales că acesta nu mai este în viață. Eugenia a vorbit însă foarte rar despre tatăl copilului ei.

“Eu când am divorțat, am divorțat iubind. Dar mi-am dat seama că nu are rost să mai continuăm. Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea. Nu mai este printre noi. Când am fost foarte tânără am suferit foarte tare, am fost înșelată și am băgat imediat divorț. Cel mai urât lucru pentru mine e trădarea”, a mărturisit actrița, într-un interviu la Kanal D.

image
În tinerețe, Eugenia Șerban a fost măritată cu un om de afaceri arabfoto: arhivă personală

"Mi s-au pus diamante în pomul de Crăciun"

Vedeta, care a împlinit 51 de ani, spune că la cest moment nu e singură. “Am avut și un iubit cu 14 ani mai mic decât mine, dar nu a mers. Eu nu am înșelat, dar am fost înșelată. Acum iubesc și sunt iubită. Am avut iubiți care m-au răsfățat cu cadouri scumpe. Mi s-au pus chiar diamante în pomul de Crăciun“, a mai declarat actrița.

image
Eugenia Șerban, alături de fiul ei Lorans (27 de ani)foto: arhivă personală

„Cel mai greu moment a fost când am aflat că am două cancere”

Actrița Eugenia Șerban fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a stat nu mai puțin de 12 ore pe masa de operație. Actrița a reușit însă într-un final să învingă nemiloasa boală. Eugenia se reface acum, treptat, după ce a trecut prin cea mai urâtă perioadă din viața ei. „Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una. Când am aflat că am cancer, atunci a fost șocul mare, m-am gândit la moarte. Mi-au trebuit două săptămâni să realizez că iubesc viața și că trebuie să trec peste asta. Am avut norocul că l-am descoperit în fază incipientă. Al doilea moment foarte dificil a fost când am făcut chimioterapie și mi-au zis ca nu o să am păr. Practic, cu un an înainte nu aveam nimic, și anul următor aveam două cancere în faze incipiente”, ne-a declarat actrița.

Citește și:

EXCLUSIV Eugenia Șerban, viața după cancer: «Mi-am pus gene și mi-am făcut părul albastru»

VIDEO EXCLUSIV Drama actriţei Eugenia Şerban! Ce decizie radicală a luat fiul ei

Eugenia Șerban, coincidențe sumbre legate de cancer. «Cel mai greu a fost când mi s-a spus că voi rămâne fără păr»

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg
anne png