Eugenia Șerban și-a serbat ziua cu prietenii din showbiz! Ce bine arată la 50 de ani: „Eu nu-mi ascund vârsta ca alte vedete!”

image
Eugenia Șerban și Mihai Mitoșeru

Eugenia Șerban a dat o petrecere fabuloasă de ziua e! Actrița a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, miercuri (13 noiembrie), prilej cu care a decis sa-si invite familia. dar și prietenii din showbiz, la un chef de pomina la restaurantul Acapulco, al cântărețului de folclor Florin Grigore. Actrița dansat și a chefuit mai ceva ca-n tinerețe, demonstrând ca vârsta e doar un număr și atât.

Eugenia Șerban arată și se simte bine la 50 de ani! Cu siguranță nu își trădează vârsta, însă nici nu își dorește acest lucru. Actrița a mărturisit că niciodată nu și-a ascuns anii, deși acest lucru este „o modă” printre vedetele de la noi.

„Pana acum am ezitat să-mi serbez ziua de naștere. Nu mi s-a parut important. Acum însa am facut jumătate de secol așa că mi s-a parut o vârstă rotundă. Eu nu mi-am ascuns niciodata vârsta ca alte vedete, nu știu cum au trecut anii peste mine, am un baiat de 26 de ani, cea mai mare realizare a vieții mele”, a declarat emoționată actrița.

image
Deea și Dinu Maxer s-au numărat printre invitații de la petrecerea Eugeniei Șerban

Surorile ei au venit special din Canada pentru a o sărbători

image
Actrița a dat o petrecere de pomină

Actrita a avut alaturi de ea intreaga familie, pe mama ei, dar ți pe cele trei surori ale sale: „Noi suntem patru surori, doua au venit special din Canada, ele s-au stabilit acolo”.

Printre cei care au venit la petrecerea Eugeniei Șerban s-au numarat Oana si Viorel Lis, Ovidiu Lipan Tandarica, Deea si Dinu Maxer(la prima apariție publica dupa nașterea fetiței lor Maysa), Dana Savuică, Adina Buzatu, Claudia Ghițulescu și Mihai Mitoșeru.

image
Eugenia Șerban și Mihai MitoșeruFoto: Arhiva personală

Citește și

Eugenia Șerban a făcut naveta între scenă și spital

Eugenia Șerban trăiește un coșmar! Cât o costă mastectomia

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
cub cristian arsinel png
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png