Eurovision 2015: Cristina Vasiu face lumină în scandalul iscat cu Luminița Anghel

Ultima actualizare:

    Eorovision 2015 - O echipă întreagă a lucrat la montarea rochiei pe care a purtat-o Cristina Vasiufoto: Roberto Sălceanu
Eorovision 2015 - O echipă întreagă a lucrat la montarea rochiei pe care a purtat-o Cristina Vasiufoto: Roberto Sălceanu

Imediat după încheierea Selecției Naționale Eurovision 2015 mai multe scandaluri au fost iscate. Printre ele, și unul legat de faptul că Luminiței Anghel nu i s-a permis să-și pună show-ul de pe scenă în aplicare din cauza Cristinei Vasiu care avea un outfit asemănător pentru dansatorii ei.

Cristina Vasiu a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care explică cum a stat situația din punctul ei de vedere. ”Nu a existat niciun fel de scandal între mine și niciun concurent, cu atât mai puțin cu Luminița Anghel pe care o apreciez de mică. Nu sunt genul să mă revolt public sau să caut gâlceavă din orice subiect. Într-adevăr au existat unele discuții cu echipa mea pe marginea acestui subiect, însă de fiecare dată am cerut să se rezolve fără să afecteze pe altcineva. Povestea este foarte simplă și nu are nicio sămânța de scandal la mijloc.

În prima săptămâna după anunțarea finaliștilor Eurovision, fiecare concurent s-a prezentat la Televiziunea Română și a explicat pas cu pas momentul din finală. Încă de la acea discuție (dacă îmi aduc bine aminte se întâmpla pe 16 sau 17 februarie) am anunțat echipa TVR că voi avea patru dansatori îmbrăcați în costume nude care vor purta măști metalice. Două zile mai târziu, la filmarea cărților de vizită, am anunțat că voi construi și rochia cu artificii dintr-un material asemănător. Până aici nimic deosebit. La respectivele întâlniri am specificat de nenumărate ori că mi-aș dori ca ceea ce încerc eu să pun în scenă să fie unic, dacă se poate, dacă nu, nu e nicio problemă pentru că inspirație avem, slavă Domnului!

Eurovision 2015 - Așa arată una dintre măștile purtate de dansatorii Cristinei Vasiu
Eurovision 2015 - Așa arată una dintre măștile purtate de dansatorii Cristinei Vasiu

La aproape două săptămâni de la acel moment, echipa mea a găsit pe Facebook o fotografie cu Luminița Anghel machiată în argintiu ținând o mască în mână, la fel, argintie. Evident că am luat legătura cu cei din TVR să aflăm dacă așa va arăta Luminița în finală, în speranța că ar fi o coincidență nefericită pentru amândouă, însă cu specificarea că dacă este așa, să știm, eventual, să schimbăm ce se mai putea, deși costumele și măștile erau deja în lucru. Tot în perioada respectivă aflasem și ordinea intrării în concurs. Eu numărul 11, după Luminița. Dacă show-urile noastre ar fi semănat, chiar și cromatic, toată lumea ar fi înțeles că am copiat-o, lucru care m-ar fi deranjat teribil. După discuțiile cu cei din TVR, am aflat că nu e cazul să schimb nimic pentru că am fost prima care a anunțat asta. Și în aceste condiții, echipa mea a specificat în discuții, așa cum am cerut, că putem rezolva situația fără să deranjăm momentele celorlalți concurenți. Cam asta e toată povestea. De aici și până la scandal, plânsete și apelative gen cântăreața în chiloți, e o cale mult prea lungă pe care nu mi-o pot explica.

Finala Eurovision nu a stat în ce măști au avut dansatorii, câte artificii au explodat pe mine, câți pompieri erau gata să mă stingă sau câte octave poate cineva să ducă. Anul acesta, Eurovisionul s-a conturat în jurul unui mesaj umanitar. Restul sunt detalii care n-au nicio relevanță în acest moment. Mult succes băieților de la Voltaj! Sper să aducă Eurovisionul în România! Fiți buni, faceți dragoste, nu război!”, a scris Cristina Vasiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net