Eurovision 2015: Cum o să câștige Voltaj concursul de la Viena

Ultima actualizare:

    Eurovision 2015: Voltaj speră să iasă în evidență cu mesajul puternic al piesei "De la capăt"
Eurovision 2015: Voltaj speră să iasă în evidență cu mesajul puternic al piesei "De la capăt"

Pe 19 mai, Voltaj va concura în semifinala Eurovision 2015, de la Viena. Liana Stanciu, șeful delegației române la faimoasa competiție muzicală europeană, a enumerate atuurile trupei Voltaj, care o vor ajuta să ocupe o poziție fruntașă în concurs.

Eurovision 2015. Voltaj: "Abia aşteptăm să trăim experienţa aceasta!"

Delegaţia României la Eurovision 2015 a plecat spre capitala Austriei luni, 11 mai. Înainte de a decola, formația Voltaj, cea care reprezintă țara noastră la acest concurs, cu melodia "De la capăt", a ținut o conferință de presă, la aeroportul Henri Coandă, în care a oferit detalii despre deplasarea ei la Viena. "Abia aşteptăm să trăim experienţa aceasta! Ne-am pregătit foarte bine şi suntem gata de concurs. Sperăm ca staff-ul de la Viena să pună în scenă ideile noastre aşa cum le-am transmis, astfel încât show-ul să iasă cum ne-am dorit", a mărturisit Călin Goia, solistul trupei Voltaj, despre show-ul de la Eurovision 2015.

Eurovision 2015: Copilul din videoclip va merge cu părinții la Viena

Scena de la Eurovision 2015 are o lăţime de 35 de metri şi o înălţime de 16 metri, fiind formată din 1.300 de piloni luminiscenţi
Scena de la Eurovision 2015 are o lăţime de 35 de metri şi o înălţime de 16 metri, fiind formată din 1.300 de piloni luminiscenţi

Liana Stanciu, șeful delegației române la Eurovision 2015, a explicat presei ce anume o diferențiază pe Voltaj în această competiție muzicală europeană. În plus, ea a explicat că Ionuț, copilul din videoclipul piesei "De la capăt", va fi și el prezent la Viena, alături de părinții lui, pentru a a evidenția mesajul transmis de Voltaj. "Am ascultat toate cântecele şi la fiecare ascultare mai descopăr câte ceva. Parcă mai mult ca oricând, în 2015, sunt foarte multe piese foarte bune. Ceea ce ne va evidenţia va fi felul în care cântăm, emoţia transmisă de Călin şi percepţia publicului. Ionuţ, copilul din videoclipul piesei «De la capăt», va fi împreună cu părinţii lui la Viena, la finala Eurovision 2015. Tocmai pentru a arăta lumii că pentru asta luptăm: familii frumoase, împreună, unite", a declarat Liana Stanciu.

Eurovision 2015: Voltaj, numărul 15 în semifinală

Eurovision 2015: Ionuț, băiatul din videoclipul piesei "De la capăt", va urca pe scenă cu Voltaj
Eurovision 2015: Ionuț, băiatul din videoclipul piesei "De la capăt", va urca pe scenă cu Voltaj

Trupa Voltaj va urca pe scena Eurovision 2015 pe 19 mai, în prima semifinală a competiţiei, având numărul 15 de intrare în concurs. Alături de artiştii români, în prima semifinală participă Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Iuliana Marciuc, producătorul proiectului din partea TVR, consideră că mesajul piesei "De la capăt" este cel mai impresionant din tot concursul Eurovision 2015. "Suntem încrezători şi optimişti. Avem piesa cu cel mai impresionant mesaj. Prin show-ul pe care l-am pregătit împreună cu organizatorii fazei internaţionale a concursului, sperăm ca acest mesaj să fie înţeles de toată Europa. Cred în Voltaj. Ştiam că sunt talentaţi, dar în această perioadă de pregătire am constatat că sunt şi adevăraţi profesionişti”, a afirmat ea.

image
image
image
image
image
image
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
image
actualitate.net
image
actualitate.net