Eva Măruță a împlinit 5 anișori. Părinții i-au făcut cele mai emoționante urări

Ultima actualizare:
Eva Măruță a împlinit 5 ani
Eva Măruță a împlinit 5 ani

Joi, 23 iulie, a fost zi de sărbătoare în familia Măruță, având în vedere că mezina Andrei și a lui Cătălin a împlinit 5 anișori. Cei doi părinți s-au întrecut în urări pe rețelele de socializare, iar Eva Măruță a fost răsfățata zilei, chiar dacă din cauza regulilor de distanțare socială micuței nu a putut să îi fie organizată o petrecere mare, cu fast.

Cântăreața și prezentatorul TV s-au gândit, totuși, că așa o zi specială nu ar putea trece fără câteva urări pe măsură, așa că aceștia au scris două mesaje emoționante în spațiul virtual.

„Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu!”, a scris Andra pe Facebook.


    Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nici Cătălin Măruță nu s-a lăsat mai prejos, compunând, la rândul lui, un mesaj pentru sărbătorită. „La mulți ani, Eva mea, pisică mică! Ești atât de curajoasă, deșteaptă și bună, îți mulțumesc să îmi dovedești zilnic că lumea este frumoasă, că de noi depinde asta. Te iubesc și o să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere!”, a scris și Măruță pe rețelele de socializare.

Micuța s-a bucurat de o petrecere în grădină, deoarece în spațiile închise momentan nu se organizează niciun fel de eveniment, alături de „influencerul copiilor”, Andra Gogan, și alte câteva prietene. Acestea au mâncat prăjituri, și-au făcut tatuaje temporare cu modele hazlii și l-au avut ca invitat și pe magicianul Robert Tudor.


    Eva Măruță a împlinit 5 aniFoto: Facebook
Eva Măruță a împlinit 5 aniFoto: Facebook

Eva Măruță, influencer la doar 5 anișori

Având în vedere notorietatea ambilor părinți, Eva Măruță reușește și ea să strângă mulți admiratori pe paginile ei din social media. Platformele, care probabil sunt gestionate de părinții ei, sunt pline de poze și video-uri amuzante cu fetița și fratele ei, David, acestea reușind să strângă o multitudine de aprecieri și comentarii din partea internauților.

Andra şi Cătălin Măruţă i-au lansat Evei un canal de YouTube pentru a păstra înregistrări cu ea. Canalul are deja 140.000 de abonaţi, iar conţinutul încărcat sub numele de Eva Show este adorat de fani. Ultimele episoade au depăşit un milion de vizualizări, ba chiar se apropie de 1,5 milioane.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net