Evenimente de poveste în weekend! Cristina Spătar a făcut nuntă cu 500 de invitați, Antoneasca și-a botezat fetița

Ultima actualizare:

Wekeend-ul acesta showbiz-ul românesc a ținut-o într-o petrecere! Andreea Antonescu (40 de ani) și jurnalistul, Victor Vrînceanu și-au creștinat fiica, iar Cristina Spătar (51 de ani) și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu cu milionarul Vicențiu Mocanu.

Cristina Spătar, nuntă cu 500 de invitați

Cristina Spătar a avut o nuntă de poveste sâmbătă seară! Regina R&B s-a bucurat de o petrecere pe cinste după cununia religioasă alături de partenerul său de viață dar și de cei 500 de invitați pe care i-au avut prezenți. Nuntașii s-au distrat pe ringul de dans până în zorii zilei, având în vedere că artiști de seamă din România, din toate genurile muzicale, au întreținut atmosfera de basm pe bandă rulantă. Printre artiștii prezenți la nunta Cristinei Spătar s-au aflat Andra, Adrian Minune care a făcut show de la 03.30 dimineața, Georgiana Lobonț care a mai rămas și după recital la nuntă, Ionuț Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu dar și Nicolae Botgros, dirijorul Orchestrei Lăutarii de la Chișinău.

De asemenea, cei prezenți s-au putut înfrupta, în jurul orei 03.00, din tortul delicios de șapte etaje, de 150 de kilograme, pe care Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar l-au avut la nuntă. Totodată și meniul ales pentru nuntași a fost unul deosebit, invitații s-au putut înfrupta din tot felul de delicatese, de la creveți crocanți cu sos sweet chili, până la sărmăluțe servite cu mămăligă și mușchi de vită cu sos brun.

Cu doar câteva zile înainte de nuntă, regina R&B declara pentru Click! cât de fericită este acum în brațele actualului partener de viață:

„Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară”.

Andreea Antonescu, botez cu fast

Distracție mare a fost sâmbătă seară și la un local de fițe din buricul Capitalei! Jumătatea trupei „Andrei” a trăit alături de tatăl copilului, Victor Vrînceanu, momente emoționante...de pus în ramă, iar nașul de botez al micuței Victoria-Venice, Adrian Artene, a fost tare mândru de finuța sa creștinată. Invitații care au fost prezenți la restaurant s-au putut bucura și dansa pe piesele live ale trupei Prestige Orchestra, dar și a unui moment artistic oferit chiar de fericita mămică, Andreea Antonescu și cealaltă jumătate a trupei „Andre”, Andreea Bălan.

„A ieșit ceva wow. Toți oamenii care au fost acolo mi-au zis că a fost de departe cel mai frumos botez. S-au simțit super bine. Am avut cei mai apropiați oameni ai mei. Toată lumea s-a distrat la maximum. Bineînțeles că am cântat și eu cu Andreea hit-urile trupei „Andre”. A fost o atmosferă super. Totul a fost pregătit până în ultimul detaliu și a ieșit exact la nivelul așteptărilor mele. Totul a ieșit mai mult ca perfect, cum mi-am dorit. Totul a fost pe sufletul meu”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click!

Printre invitații de la petrecerea pentru botez nu a lipsit nici Adelina Pestrițu cu soțul său, Virgil Șteblea, care au atras privirile celor din jur atunci când și-au făcut prezența, dar nici  Jojo și Ilie Dumitrescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net