Exatlon debutează în forță în această seară! Lupta se dă pentru 100.000 de euro

7 ianuarie 2018
article img
Exatlon se filmează în Republica DominicanăFoto: Kanal D

Duminică, 7 ianuarie, de la ora 20.00, va fi transmisă la Kanal D, marea premieră “Exatlon”! 20 de concurenţi, două echipe, cea a “Faimoşilor” şi cea a “Războinicilor”, intră în competiţia care le va testa rezistenţa fizică şi psihică. Miza este uriasă, premiul este de 100.000 de euro, iar prezentator este Cosmin Cernat.

Echipa emisiunii, dar şi cele două tabere de vedete şi oameni obişnuiţi au ajuns în Republica Dominicană şi sunt pregătiţi pentru noul show.

„Înainte de Exatlon am reânceput antrenamentele. Acum sunt la greutatea pe care mi-o doresc şi trebuie să mă menţin. Mădălina (n.r.- soţia lui Cosmin Cernat) m-a ajutat şi ea la antrenamente, ea este în continuare antrenor personal (n.r. de fitness) la una dintre cele mai cunoscute companii din Canada. O ascult în cele mai mici detalii. Îmi vor lipsi copiii, soţia, prietenii din Canada; acolo, în Edmonton, am descoperit o mică Românie foarte frumoasă”, a spus prezentatorul emisiunii.

article img
Cosmin Cernat revine pe micul ecranFoto: Kanal D

Reamintim că cele zece vedete care s-au înscris la “Exatlon” şi care formează “Echipa Faimoşilor” sunt: cântăreaţa Claudia Pavel (Cream), gimnasta Diana Bulimar, medaliata la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanţă şi actor cunoscut, cântăreaţa Anda Adam, Giani Kirita - fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, Diana Belbiză, luptatoare profesionistă de MMA, Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Telespectatorii vor descoperi “Echipa Războinicilor” chiar odată cu debutul competiţiei. Cei 20 de concurenţi vor întâmpina dificultăţi nu numai în timpul probelor propriu-zise, ci şi în timpul aşa-zis „liber”. Aceştia nu se vor mai bucura de confortul de acasă, iar lipsa posibilităţii de a intra în contact cu apropiaţii, prin telefon sau reţele de socializare, rămâne cea mai grea probă pentru fiecare dintre aceştia.

Ccea mai tare competiție a anului va fi difuzată patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00.