Exatlon sezon 3. Iată care sunt cei 10 Războinici pregătiți pentru competiție!

image
Ovidiu Jimborean

Noul sezon al Exatlonului și-a recrutat deja echipele și, cum marea confruntare va începe în curând pe micile ecrane, deschizând promițător noul an, nu ne mai rămâne decât sa facem cunoștiță cu cei ce au acceptat marea provocare din Republica Dominicană.

După ce admiratorii emisiunii au aflat numele Faimoșilor, acum a venit și rândul echipei rivale, Războinicii fiind mai pregătiți ca niciodată să demonstreze că pot câștia marele premiu și în acest sezon.

Unul dintre cele mai așteptate competiții sportive îmbinate cu reality show se pregătește să debuteze cu cel de-al treilea sezon, concurenții celor două echipe fiind deja selecționați și extrem de motivați să ajungă cât mai departe în concurs, înfruntând provocările care îi vor duce la obținerea marelui premiu.

Cum echipa roșie a făcut deja prezentările, a venit și rândul celei albastre. Toți concurenții au plecat spre tărâmurile necunoscute din Republica Dominicană, loc unde aceștia vor trăi aventura vieții lor.

Cine sunt cei 10 concurenți din echipa Războinicilor

Din echipa Razboinicilor fac parte luptători de MMA, karate, judo, dansatori, toți fiind tineri pasionați de domeniul sportiv, ambițioși, dar și conștienți că intră într-o luptă extrem de dificilă.

Jimborean Ovidiu, 30 de ani, este luptător de MMA, un concurent plin de energie, ambițios, care a obținut de-a lungul timpului numeroase titluri de campion. Își dorește că oamenii să îl cunoască prin intermediul Exatlon exact așa cum se autodescrie, „simplu, umil”.

image
Gabriel Nedelcu

Gabriel Nedelcu, 21, practică dansul sportiv, este un tânăr echilibrat, creativ, în care telespectatorii vor regăsi cu siguranță trăsăturile fratelui acestuia, Alex Nedelcu, fost concurent în primul sezon Exatlon. Crede cu tărie că perseverență și încrederea în el însuși îl vor ajuta să ajungă acolo unde își dorește.

image
Irina Postolea

Irina Postolea, 40 de ani, este antrenoare de judo, o femeie cu o poveste de viață impresionantă, pe care telespectatorii show-ului o vor descoperi în curând. A participat la numeroase competiții și își dorește să simtă din nou, prin toți porii, emoția și adrenalina concursului.

image
Andrei Angelescu

Andrei Angelescu, 24 de ani, este coregraf și dansator, un spirit liber, un tânăr optimist căruia îi plac provocările și, mai presus de orice, să simtă emoția și să o transmită, în stare cât mai pură, celor din jurul său. E pasionat de fotbal, tenis și înot. A avut numeroase apariții în show-uri internaționale alături de celebrele Inna și Delia.

image
Nicoleta Luncă

Nicoleta Iuliana Luncă, 23 de ani, este instructor sportiv, are la activ 9 ani de handbal de performanță, dar a cochetat și cu fotbalul. Își dorește să demonstreze că, dincolo de sensibilitatea ce o caracterizează, are puterea să treacă peste obstacole de orice fel și să ajungă cât mai departe în concurs.

image
Ana Maria Cazan

Ana Maria Cazan, 22 de ani, este o atletă desăvârșită, deține mai multe titluri naționale și internaționale. În prezent este masterandă la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

image
Mihai Berar

Mihai Berar, 29 de ani, lucrează în M.A.I., este absolvent de Drept, dar a urmat și cursuri de kinetoterapie. A practicat sporturi precum karate, volei, box, judo. Echilibrat, ambițios, acesta pare să fie un adversar redutabil în concurs.

Alexandru Stoica jpeg
Alexandru Stoica

Alexandru George Stoica, 27 de ani, instructor de fitness, își dorește să ajungă în finală și să câștige trofeul. Spune că altruismul este calitatea care îl va ajuta să se integreze în echipă. Introvertit și hotărât, Alexandru își dorește să iasă din zona de confort și să își forțeze limitele la maximum

image
Ana Popescu

Ana Popescu, 19 ani, practică un sport spectaculos, karate, și e deținătoarea unor importante titluri naționale, europene și mondiale. În prezent este studentă la UNEFS. Îi place să riște, nu o domină niciun fel de teamă și crede că are calitățile necesare pentru a ajunge în finală.

image
Ana Maria Stamen

Ana Maria Stamen, 19 ani, practică dansul contemporan și modern, a trecut timp de 12 ani și prin experiența extraordinară a baletului. Dincolo de calitățile fizice, Ana Maria crede și în norocul care a însoțit-o de-a lungul vieții; se vede ajungând cât mai departe în concurs și așteaptă cu nerăbdare să îi cunoască pe coechipierii săi.

image
Ana Maria StamenFoto: Kanal D
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
soldati rusi
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg