EXCLUSIV Acasă la Anca Țurcașiu. Unde s-a mutat după divorț și cum arată vila de 300.000 de euro pe care a părăsit-o

image
Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de mariaj

Solista Anca Țurcașiu (50 de ani) a lăsat în urmă necazurile sentimentale, mai exact divorțul de Cristian Georgescu, și se concentrează, în această vară, pe spectacolele din stațiunea Mamaia. Mai mult, înainte de a pleca pe Litoral, artista și-a achiziționat un apartament, în București.

Viața merge mai departe pentru Anca Țurcașiu, artista care s-a luptat în zadar să-și salveze căsnicia! S-a mutat din vila de la Corbeanca, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu, și și-a achiziționat un apartament în București, în zona Panduri.

image
Aici și-a cumpărat Anca Țurcașiu un apartamentfoto: BLITZ

Coincidență sau nu, apartamentul se află în apropierea blocului în care cândva locuia alături de Cristian Georgescu, cel care i-a fost soț preț de 22 de ani. "Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit", ne-a spus un apropiat de-al artistei.

Iată cum arăta vila conjugală, din Corbeanca!

Anca s-a despărțit cu greu de superba vilă de 300.000 de euro, din Corbeanca sau ”Paradisul Verde”, cu atât mai mult cu cât a fost decorată chiar de ea. Ca totul să fie perfect, artista făcuse un curs de design interior, amenajarea casei fiind Licența la absolvire. Cântăreața și Cristian Georgescu, pe care îl cunoscuse în timpul unui turneu din America, după despărțirea dureroasă de fostul ei iubit, Gigi Gheorghiu, formau aparent un cuplu fără cusur.

A divorțat după 22 de ani de căsnicie

Anunțul separării, o mare surpriză pentru fani, a fost făcut chiar de solistă, pe contul ei de Facebook, în urmă cu două săptămâni: ”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată’.

image
Aici și-a cumpărat Anca Țurcașiu un apartament

Radu Cristian (20 ani), fiul lor, își vizitează adesea mama pe Litoral, acolo unde Anca Țurcașiu susține recitaluri seară de seară. Ea a slăbit foarte mult, conform fotografiilor postate pe conturile sociale, semn că suferă enorm după bărbatul pe care l-a idolatrizat.

Citește și:

ȘOC! Anca Țurcașiu: «Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Merg mai departe cu fruntea sus»

Prima poză cu Anca Țurcașiu după anunțul divorțului. A slăbit mult, e blondă și la fel de frumoasă

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena / Foto via Click
Alexandrova
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj