EXCLUSIV Acasă la Anca Țurcașiu. Unde s-a mutat după divorț și cum arată vila de 300.000 de euro pe care a părăsit-o

image
Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de mariaj

Solista Anca Țurcașiu (50 de ani) a lăsat în urmă necazurile sentimentale, mai exact divorțul de Cristian Georgescu, și se concentrează, în această vară, pe spectacolele din stațiunea Mamaia. Mai mult, înainte de a pleca pe Litoral, artista și-a achiziționat un apartament, în București.

Viața merge mai departe pentru Anca Țurcașiu, artista care s-a luptat în zadar să-și salveze căsnicia! S-a mutat din vila de la Corbeanca, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu, și și-a achiziționat un apartament în București, în zona Panduri.

image
Aici și-a cumpărat Anca Țurcașiu un apartamentfoto: BLITZ

Coincidență sau nu, apartamentul se află în apropierea blocului în care cândva locuia alături de Cristian Georgescu, cel care i-a fost soț preț de 22 de ani. "Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit", ne-a spus un apropiat de-al artistei.

Iată cum arăta vila conjugală, din Corbeanca!

Anca s-a despărțit cu greu de superba vilă de 300.000 de euro, din Corbeanca sau ”Paradisul Verde”, cu atât mai mult cu cât a fost decorată chiar de ea. Ca totul să fie perfect, artista făcuse un curs de design interior, amenajarea casei fiind Licența la absolvire. Cântăreața și Cristian Georgescu, pe care îl cunoscuse în timpul unui turneu din America, după despărțirea dureroasă de fostul ei iubit, Gigi Gheorghiu, formau aparent un cuplu fără cusur.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

A divorțat după 22 de ani de căsnicie

Anunțul separării, o mare surpriză pentru fani, a fost făcut chiar de solistă, pe contul ei de Facebook, în urmă cu două săptămâni: ”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată’.

image
Aici și-a cumpărat Anca Țurcașiu un apartament

Radu Cristian (20 ani), fiul lor, își vizitează adesea mama pe Litoral, acolo unde Anca Țurcașiu susține recitaluri seară de seară. Ea a slăbit foarte mult, conform fotografiilor postate pe conturile sociale, semn că suferă enorm după bărbatul pe care l-a idolatrizat.

Citește și:

ȘOC! Anca Țurcașiu: «Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Merg mai departe cu fruntea sus»

Prima poză cu Anca Țurcașiu după anunțul divorțului. A slăbit mult, e blondă și la fel de frumoasă

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg