EXCLUSIV! Acasă la Cătălin Zmărăndescu. Imagini cu familia, la ferma din Târgoviște. "Avem aproape 100 de păsări"

Ultima actualizare:

    Cătălin Zmărăndescu se pricepe și la gătitfoto: arhivă personală
Cătălin Zmărăndescu se pricepe și la gătitfoto: arhivă personală

Adevărat gospodar! Cătălin Zmărăndescu, soția Luiza și fiica lor de numai doi anișori s-au mutat la Târgoviște anul trecut. Acum, celebrul luptător MMA are o casă frumoasă și o gospodărie mare, cu aproape o sută de păsări și doi câini de pază. Micuța Matilda îi este un real ajutor tăticului, chiar dacă mai sparge câte un ou sau varsă apa găinilor. Click! a aflat cum decurge o zi din viața familiei Zmărăndescu!

După o viață petrecută la oraș, în Anglia sau în România, Cătălin Zmărăndescu (47 de ani) s-a mutat în Târgoviște și nu regretă o clipă. Din contră, este tare fericit cu alegerea sa, pentru că acum se bucură de aer curat, hrană sănătoasă și proaspătă din propria gospodărie, dar și de mult spațiu în comparație cu ce putea să aibă într-un apartament sau chiar într-o căsuță, în București.

Luiza și micuța Matilda
Luiza și micuța Matilda

În plus, este o alegere bună și pentru soția sa, Luiza, care va naște o fetiță în august, dar și pentru fiica lor în vârstă de doi anișori, pe nume Matilda. Celebrul fost luptător MMA, care a fost ani buni garda de corp și omul de încredere al lui Gigi Becali, și-a construit o vilă superbă, mobilată elegant, care beneficiază de o curte imensă. Pe ideea "fă Rai din ce ai", Zmărăndescu, om harnic din fire, și-a făcut o gospodărie frumoasă, cu 80 de păsări, pui de găină, curci și rațe, pe care le păzesc cu strășnicie doi câini fioroși: un ciobănesc corb și un câine lup.

Fetița se joacă toată ziua în curte
Fetița se joacă toată ziua în curte

Cum arată o zi din viața lui Cătălin Zmărăndescu

"De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie, mai ales că Luiza este însărcinată. În august ar trebui să nască. Am cam 80 de păsări acum, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă. Avem și doi căței care au grijă de gospodărie. Bineînțeles că am și ajutor, Matilda mă ajută ...la răsturnat recipientele cu mâncarea păsărilor (râde). Fetiței mele îi place să adune ouăle din cuibare și o las chiar dacă le mai și sparge", ne-a povestit Cătălin Zmarandescu, amuzat de năzdrăvăniile fiicei.

Cătălin Zmărăndescu este responsabil să-și obișnuiacă fiica să se spele pe dinți
Cătălin Zmărăndescu este responsabil să-și obișnuiacă fiica să se spele pe dinți

Deși nu are un program fix, iar la sala de sport pe care o deține orele de jiu-jitsu încep mai târziu, iată că el este foarte matinal. Și nu pentru că își propune, ci pentru că fiica sa se ocupă să-i dea trezirea. Iată cum decurge o zi din viața lui Zmără, la ferma sa din Târgoviște. 

"Deșteptarea o dă Matilda la 6.30 în fiecare dimineață, nici nu e nevoie de ceas deșteptător, ne trezim, ne spălăm, eu sunt responsabil de spălatul pe dinți al Matildalei, cafeaua de dimineață și, bineinteles, laptele Matildei. Apoi merg să dau de mâncare la păsări și la căței, pornesc aspersoarele să ud gradina, iarba, pomii, după care mâncăm. Urmează joaca cu Matilda în curte, cu bicicleta sau cu mașina electrică, în funcție de preferințe, vizita zilnică la păsări și căței, somnicul de prânz. După toate aceste activități, citim, desenăm, dansăm, cântăm, în funcție de preferințele fetiței", ne-a mai povestit, cu entuziasm, durul Cătălin Zmărăndescu, care în august va deveni pentru a patra oară tătic. Din prima căsnicie, acesta are doi copii mari, Alexandra și Mihai.

Micuța Matilda așteaptă puișorii să iasă din clocitoare
Micuța Matilda așteaptă puișorii să iasă din clocitoare

Cătălin Zmărăndescu este tare mândru de păsările lui
Cătălin Zmărăndescu este tare mândru de păsările lui

Citește și:

Cum arată Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. Tânărul e luptător MMA

Ce familie superbă are durul Cătălin Zmărăndescu: “Sunt cel mai fericit tătic de fetiţă”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net