EXCLUSIV Accesoriul de 10.000 de euro de care Pepe nu se mai desparte. Are legătură cu fiicele lui

image
Pepe, alături de soţie şi de fetele lui, Maria şi Alexandra Rosa

Ionuţ Nicolae Pascu (40 de ani), alias Pepe, este un tătic de nota zece pentru cele două fetiţe, Maria şi Alexandra Rosa, dovadă stând şi brăţara cu numele lor, de care nu mai vrea să se despartă. Artistul a aşteptat cu emoţie superba bijuterie, care cântăreşte 40 de grame, şi care a fost lucrată de specialiştii în domeniu după un model gândit chiar de solist.

Pepe a primit bijuteria în urmă cu câteva zile şi deja s-a afişat cu ea, la o petrecere desfăşurată sâmbătă seară, când el şi soţia lui, Raluca Pastramă (28 de ani), au fost naşi de cununie. Artistul ne-a vorbit despre brăţara inedită, cu valoare sentimentală.

”Brăţara aceasta are o valoare sentimentală nepreţuită. Este făcută la comandă şi costă 10.000 de euro. Denisa Nechifor, reprezentanta respectivei firme de bijuterii, m-a ajutat să-mi îndeplinesc această dorinţă. Brăţara este realizată din aur alb cu diamante negre şi albe. Am zis să comand doar o bijuterie, una şi bună. Am simţit nevoia să am o piesă valoroasă, cu numele fetiţelor mele, Maria şi Alexandra Rosa. Nu o dau niciodată jos de la mână. Am comandat-o în luna mai şi speram că va fi gata în iulie, de ziua mea, însă a fost un model complex, aşa că am primit-o zilele trecute. A fost decizia mea, pentru că am avut de ales din alte 5 variante de modele, sunt tare mândru de ea. A ieşit aşa cum mi-am dorit”. Ionuţ Nicolae Pascu are două fetiţe superbe, Maria (7 ani) şi Alexandra Rosa (4 ani şi 6 luni). Fetele sunt înscrise la câteva cursuri.

”Şi ele merg la balet, la fel ca alte fetiţe de vârsta lor, dar Maria a făcut şi tenis, şi pictură, sunt talentate. Sunt însă prea mici ca să-mi dau seama ce drum vor alege în viaţă, pe plan profesional”, a mai adăugat Pepe, pentru Click! Celebrul cântăreţ s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012, iar nunta a avut loc pe 20 iulie 2014, chiar de ziua lui de naştere.

image
Sore

Cântăreţul cu voce de invidiat a mai bifat o căsătorie şi cu Oana Zăvoranu, actriţa pe care o vedeţi acum în telenovela ”Sacrificiul”, de la Antena 1. S-au căsătorit în 2006, în mare secret, şi au divorţat în 2011, după ce Pepe a prezentat dovezi că Oana îl înşela cu un tinerel chipeş. Cântăreţul şi-a dorit moştenitori şi în timpul mariajului cu Oana Zăvoranu, însă aceasta a menţionat adesea că nu iubeşte copiii şi că nu vrea să-şi deformeze corpul în timpul sarcinii. După ce s-a recăsătorit, Zăvo a revenit la sentimente mai bune şi a menţionat, într-un interviu, că şi-ar fi dorit un băieţel, de dragul lui Alex, cu ajutorul unei mame purtătoare.

Ele și-au făcut medalioane, de dragul copiilor

Dacă Pepe și-a făcut brățară din aur cu dedicație pentru fetele lui, iată că alte trei vedete se mândresc cu bijuteriile făcute pe comandă, de dragul micuților lor. 

image
Andra

Andra (33 de ani) și-a scrijelit pe medalioane numele moștenitorilor ei, Eva (4 ani) și David (8 ani). Nici Sore (29 de ani) nu s-a lăsat mai prejos și poartă, mai ales vara, lănțișorul cu numele fiicei sale, Erin, care a venit pe lume în urmă cu trei ani. 

image
Andra

Astfel de modele personalizate se lucrează la diverse firme de profil din țară și au prețuri cuprinse între 300 și 700 de lei.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg