EXCLUSIV Adevărul despre operațiile estetice ale Andreei Bănică

Ultima actualizare:
Andreea Bănică, super sexy la 41 de ani
Andreea Bănică, super sexy la 41 de ani

Reacția Andreei Bănică, atunci când a fost întrebată, la Click! Live, de operațiile ei estetice, a fost cu adevărat de poveste: ” Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic”. Și totuși, Andreea are patru intervenții chirurgicale, dintre care una nereușită, realizată la 16 ani.

Andreea Bănică a fost acuzată de multe ori că și-a ”lucrat” corpul și altfel decât la sală, dar, culmea, nu aluziile că și-ar fi pus silicoane sau și-ar fi îndreptat picioarele au durut-o cel mai mult, ci întrebarea dacă poartă cumva lentile de contact.

Acum, Andreea ar trebui să fie mai blândă cu cei care întreabă, din simplul motiv că e pur și simplu ilegal și imoral să arăți atât de bine la 41 de ani, după două sarcini, dintre care una la 38 de ani. ”De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat?”, este însă întrebarea Andreei, care a recunoscut că are la activ patru intervenții chirurgicale, dar nu de ordin estetic.

”Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a tranșat chestiunea Andreea, la Click! Live.

Andreea Bănică, în studioul Click! Live
Andreea Bănică, în studioul Click! Live

Și sânii voluptuoși, și talia de viespe, și picioarele impecabile? E simplu, de la pozele de acum nouă ani din revista Playboy, corpul Andreei s-a schimbat, așa cum se întâmplă în cazul tuturor femeilor care se maturizează și, mai ales, trec prin experiența sarcinii. ”N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul. Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații”, a declarat Andreea.

Altfel, rețeta e simplă, mișcare multă și un regim alimentar echilibrat. E drept însă că aceste recomandări nu sunt întotdeauna ușor de respectat, mai ales când ai la îndemână tot felul de scuze. ” La prima sarcină am fost puturoasă, n-am făcut mișcarea pe care ar fi trebuit s-o facă o femeie însărcinată. Am luat 17 kilograme. La a doua sarcină mi-am dat seama că am greșit. De la 5-6 luni încolo, am mers la mare foarte mult, am înotat, am mers pe nisip și am mâncat mult pește”, a explicat Andreea.

Andreea Bănică: ”Frecventez clinici de înfrumusețare”

Reacția artistei a fost mult mai nuanțată când a venit vorba despre tratamentele care o ajută să aibă un ten atât de proaspăt mereu.


    Andreea Bănică, în studioul Click! Livefoto: Sever Gheorghe
Andreea Bănică, în studioul Click! Livefoto: Sever Gheorghe

”Frecventez clinici de înfrumusețare, e normal să ai grijă de tine, chiar și după ce ai născut. Îmi fac tot felul de tratamente, rar, aș vrea să-mi fac mai des. Doctorița mea chiar mi-a spus: «știi, Andreea, trebuia să vii la mine începând de la 25 de ani». Așa e indicat, să faci aceste tratamente din timp, ca să previi îmbătrânirea, ca să poți beneficia de frumusețe ta mai mult timp”, a mai spus Andreea.

Citește și:

Andreea Bănică, taxată dur pentru cea mai sexy poză. "Mi-am schimbat părerea despre tine"

Cât de bine arată dezbrăcată Andreea Bănică la aproape 40 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net