EXCLUSIV Adrian Nartea va încheia curând socotelile cu "Vlad". Bucuriile și necazurile pe care le-a trăit în ultimii ani

Ultima actualizare:

    Adrian Nartea, protagonsitul din "Vlad"foto: PRO TV
Adrian Nartea, protagonsitul din "Vlad"foto: PRO TV

Se spune că viața bate filmul și acest lucru e valabil și pentru Adrian Nartea, interpretul lui Vlad din serialul cu același nume, de la Pro TV. Actorul a avut o tumoare la cap, a fost operat, iar această cumpănă a devenit parte din scenariul producției în care joacă. Cum filmările se vor termina în curând, am stat de vorbă cu actorul și am aflat ce își dorește să facă în continuare.

Actorul Adrian Nartea (40 de ani), protagonistul din "Vlad", ne-a spus ce planuri are după ce se va încheia producția de succes, care i-a schimbat viața. "Am revenit cu ultimul sezon, pentru care momentan încă filmez. O să-mi fie dor de echipă, normal că îmi va fi! A fost o perioadă atât de frumoasă și importantă în viața mea, au fost atât de mulți oameni mișto pe care i-am cunoscut, am avut ocazia de a lucra cu o super echipă și fiecare dintre aceștia mi-a devenit mai mult decât coleg, prieten. Ne bucurăm la maximum de faptul că încă mai avem filmări și mai putem petrece timp împreună, mai putem scrie o ultimă filă a amintirilor pe care le vom păstra și peste ani", ne-a spus el.


    Adrian Nartea are o familie superbăfoto: Instagram
Adrian Nartea are o familie superbăfoto: Instagram

"Adrian Nartea de astăzi este mai puternic decât cel de ieri"

L-am întrebat dacă el consideră că viața lui bate filmul și ne-a spus că "nu vreau să văd lucrurile așa. Cred că viața mea mi-a oferit și bune și... provocări. Nu aș vrea să spun că am avut parte de lucruri rele, ci de momente care mi-au demonstrat că sunt mai puternic decât credeam și care m-au învățat cum să merg mai departe. În schimb, la fel de bine, viața mi-a oferit o familie minunată, două fete superbe pe care le iubesc, o soție care mă înțelege și mă susține, dar și atâtea realizări profesionale. Clar viața bate filmul, pentru că din experiențele de viață se inspiră cei mai mari artiști! Am povestit despre operația suferită și nu regret (n.r. tumoare la nivelul capului, în spatele ochiului). Sper că o parte dintre oamenii care au aflat de problemele mele au reușit să prindă puțină încredere în ei și în forța lor. Am făcut controale periodice să verificăm starea și e foarte bună. Recuperarea merge bine. Acum verificările s-au rărit la o dată pe an. <ITP-ul> de rigoare pentru orice lucru atunci când treci de 40 de ani. Să dăm și o notă comică! Cred că în viață nimic nu e întâmplător și totul se întâmplă cu un scop. Nu cred, sunt sigur. Toate experiențele prin care am trecut, toți oamenii pe care i-am cunoscut și-au lăsat o urmă în viața mea, mi-au demonstrat asta. Așa că am ales să învăț din fiecare lucru care s-a întâmplat și cred că Adrian Nartea de astăzi este mai puternic decât cel de ieri și mai pregătit pentru tot ceea ce va urmă", spune el.

"Nu vreau să îmi fac planuri, nici măcar de vacanță"

Ce va urma după serial? "Am continuat cu proiectele mele pe partea de prezentări de evenimente și reclame, desigur. Dar nu mi-am concentrat atenția și pe alte proiecte de televiziune. Mi-am dorit să le oferim oamenilor un conținut de calitate și am ales să fiu 100% concentrat pe ceea ce aveam de făcut aici. Momentan, mă gândesc la ceea ce mai urmează în următoarea lună și puțin – adică să putem duce la capăt, fără probleme, toate filmările. După cum se vede, pandemia iar pare că și-a făcut un loc mai mare în viața noastră, așa că nu vreau să îmi fac planuri, nici măcar de vacanță. Trăiesc fiecare zi și vedem ce va urma. Anul viitor pe vremea asta mă voi bucura de viață alături de familia mea și mă voi concentra pe a-mi face cât mai bine treaba, indiferent de proiectul în care voi fi implicat atunci", a mai spus Adi Nartea.

Citește și:

Adi Nartea: “Aveam o tumoare în cap. Mi-au spus că voi rămâne desfigurat“. Actorul din "Vlad", operat de două ori, în Franța

EXCLUSIV Adevărata viaţă a lui Adrian Nartea, actorul din „Vlad”. E milionar doar în serial

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net