EXCLUSIV: Adriana Bahmuțeanu spune totul despre iubirea cu solistul grec: «Nikos vrea să ne logodim. Omul ăsta chiar mă respectă!»

Ultima actualizare:
Nikos a absolvit Teologia şi are un fiu în vârstă de 20 de ani
Nikos a absolvit Teologia şi are un fiu în vârstă de 20 de ani

De trei ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu solistul grec Nikolaos Papadopoulos, însă nu a “suflat” o vorbă. Abia acum, când artistul a fost dus cu forţa în carantină la Techirghiol, Adriana Bahmuţeanu a făcut publică relaţia, mai ales din dorinţa de a-l ajuta. În exclusivitate pentru Click!, vedeta ne-a oferit detalii despre şarmantul bărbat care i-a furat inima.

De ani buni, Adriana Bahmuţeanu a preferat să se axeze pe profesie, să vorbească mai mult despre activitatea ei, şi a păstrat discreţie totală în ceea ce priveşte viaţa personală. Iată că acum lucrurile nu au mai putut fi ţinute la secret şi s-a aflat identitatea bărbatului pe care vedeta tv îl adoră. Se numeşte Nikolaos Papadopoulos, locuieşte de 8 ani în România, iar de 3 ani Adriana Bahmuţeanu îi manageriază concertele din ţară. Vedeta tv ne-a povestit, în exclusivitate, despre începuturile relaţiei.

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și Nikolaos Papadopoulos

“Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva. Mama îl cunoaşte, râd de amândoi că nu se înţeleg, ea nu ştie engleză. Îi place cum cântă. Cu copiii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea. Toată Şcoala 150 îl iubeşte pe Nikos, el e foarte prietenos, mai ales cu copilaşii. Are şi el un fiu de aproape 20 de ani, îl cunoaştem, totul e bine până acum”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Click!

Au făcut pace, de dragul celor doi copii
Au făcut pace, de dragul celor doi copii

Nikos își dorește o logodnă cu Bahmu

Nikos şi-a dorit foarte mult să se căsătorească cu Adriana, însă ea a amânat momentul acesta. Mai ales din cauza experienţelor proaste din trecut. “Nu mă gândesc la acte, sunt sătulă de acte. El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna”, ne-a spus Adriana despre iubitul grec care va împlini 44 de ani pe 6 iunie. Din păcate se va serba în carantină, la Techirghiol, unde a fost obligat de autorităţi să rămână până pe 10 iunie. Locuiesc împreună, în casa Adrianei din Bucureşti, în Constanţa, unde Nikos deţine o casă, dar şi în Grecia.


    Nikos a absolvit Teologia şi are un fiu în vârstă de 20 de ani
Nikos a absolvit Teologia şi are un fiu în vârstă de 20 de ani

“Am fost şi în Grecia, în vacanţă cu copiii. El are o casă aproape de Salonic. A fost o vacanţă frumoasă, copiii se simt bine în preajma lui. Când suntem împreună ne ocupăm de casă, eu îi gătesc, el mă ajută la chestii mai complicate. Când e vorba de mâncare pot să spun că nu e pretenţios. Nu ştiu să gătesc mâncăruri greceşti, dar îi place ciorba de burtă, pastele, micii”, ne-a mărturisit Adriana. Fosta soţie a lui Silviu Prigoană spune că acum se simte respectată şi că Nikos este un bărbat extrem de atent cu ea.

“Este mai mic cu doi ani decât mine, dar nu se simte această diferenţă, nu e prea mare, oricum. Grecii au o altă mentalitate faţă de români. Omul ăsta chiar mă respectă. E teolog de profesie, a terminat teologie, dar n-a profesat pentru că a zis că e un om mai mult de lume, nu pentru biserică. Mama lui a fost cântăreaţă celebră în Grecia şi a moştenit vocea şi talentul ei. Are concerte, este solicitat la maximum. Din păcate, în perioada asta a trebuit să îşi amâne vreo 30 de cântări”, a conchis vedeta, care îşi aşteaptă iubitul să vină din carantină.

Au divorţat în urmă cu cinci ani

 Adriana Bahmuțeanu, alături Nikos, când el era internat în urma unor probleme cu inima
Adriana Bahmuțeanu, alături Nikos, când el era internat în urma unor probleme cu inima

Foştii soţi au doi copii, Eduard (8 ani) şi Maximus (10 ani), aflaţi acum în vila lui Silviu Prigoană. Adriana e tristă că nu şi-a putut îmbrăţişa băieţii, decât prin grilajul de fier: “Silviu s-a baricadat cu ei în casă, de frica pandemiei de coronavirus”. Adriana şi Silviu au făcut pace, la începutul anului, când ea a decis ca micuţii să locuiască unde doresc ei. Bahmu duce dorul televiziunii şi speră ca, în curând, să aibă din nou o emisiune.

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu își apără iubitul: ”Nikos are probleme cu inima, l-au săltat ca pe un infractor”

Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat din casă de mascați. „A fost o neînțelegere”, spune artistul

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net