EXCLUSIV Alex Bodi și-a dus "felina" poloneză la Mamaia. Actuala iubită, Justyna, la fel de "tunată" ca fosta soție, Bianca

Ultima actualizare:

    Alex Bodi și Justyna Gradek, surprinși pe plajă la Mamaia. Actuala iubită e leită fosta soție, Bianca Drăgușanufotografii: BLITZ
Alex Bodi și Justyna Gradek, surprinși pe plajă la Mamaia. Actuala iubită e leită fosta soție, Bianca Drăgușanufotografii: BLITZ

Nici urmă de Bianca Drăgușanu în peisaj, însă o siluetă feminină aproape identică cu a ei. Alex Bodi a fost surprins la plajă în compania unei tipe care aduce destul de bine cu fosta iubită. Aduce, dar nu răsare! Noua cucerire se numește Justyna Gradek, este model, are origini poloneze și, fără dubii, îi plac la nebunie operațiile estetice.

Alex Bodi a trecut la următoarea! A dat-o uitării pe fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, și este fericit cu o șatenă drăguță, dar operată și ea. Seamănă destul de bine cu consacrata vedetă mioritică, dar nu este blondă, în rest are cam toate "trăsăturile artificiale". Este vorba despre nimeni alta decât fost iubită a lui Philipp Plein, modelul polonez Justyna Gradek. . Dacă odinioară era învățat cu vacanțele luxoase, să își aprindă trabucul prin te miri unde ce destinație exotică, iată că de data aceasta musculosul a apreciat luxul din bătrâna noastră stațiune Mamaia. Ce-i drept a ales o cazare sofisticată, pe mulți bani, la un resort recunoscut pentru serviciile de calitate. Doar trebuia să își impresioneze iubita cu ceva de calitate, prin care să i se recunoască și puterea financiară, nu doar cea fizică.

Și acum să trecem la imaginile surprinse de fotoreporterii Click! cu Justyna, care a încins obiectivele cât ai zice "pește". Pătrățele pe abdomen, picioare de gazelă, un bust care ar fi făcut-o invidioasă până și pe Afrodita, și un posterior pe care-l putea vedea de la o poștă dacă te uitai în urma ta. O imagine de milioane, care a fript rău plaja din nordul Constanței. Lângă această "caroserie", evident ce se putea potrivi, decât trupul lui Bodi. Plin de mușchi, tatuaje și tot ce ar putea încât să pălească soarele.


    foto: Blitz
foto: Blitz

Cei doi porumbei și-au răcorit trupurile în apa Mării Negre, apoi și-au continuat plimbarea, mână de mână, spre șezlonguri. Frumusețea lui Bodi s-a întins ușor pe sezlong, iar soarele i-a atins orice formă rotundă a trupului. În concluzie, Bodi este îndrăgostit și probabil liniștit că și-a găsit jumătatea. Nu se știe pentru cât timp, dar oricum, pâna la toamnă mai este o lună!

Bianca și Bodi au divorțat în martie 2020

Căsnicia dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una cu urcușuri și coborâșuri. În august 2019 cei doi și-au oficializat relația și au făcut cununia civilă. Din păcate, șapte luni mai târziu ajungeau să divorțeze, iar la notar, Alex Bodi a devenit foarte agresiv când a văzut-o pe Bianca că a venit însoțită de 2 bodyguarzi. "Ea a vrut să îl filmeze și el i-a smuls telefonul și i l-a spart. Bianca când a văzut asta i-a luat și ea telefonul și i l-a aruncat pe geam. A divorțat acum, a scăpat de el. Alex Bodi a sărit la bătaie la bodyguarzii care erau acolo cu Bianca și a făcut scandal mare. A amenințat-o, iar ea a zis că sună la 112", au declarat surse din preajma celor doi pentru Tacataca.ro. La scurt timp, cei doi s-au împăcat și anunțau o nuntă mare, însă au ajuns la poliție după ce Bianca l-a acuzat pe Bodi de violență fizică. La finele anului trecut Bodi a fost arestat într-un dosar deschis pentru trafic de persoane.

Citește și:

Cum a început povestea complicată de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: «El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit»

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane. A fost denunțat de o fostă soție, pe care o prostitua în Germania

Alex Bodi, despre prezența Biancăi la DIICOT: «La fiecare acuzație a ei, eu o să vin cu un filmuleț». Ce au decis magistrații

Alex Bodi, despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: “Am video cu ea în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să îl dau”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net