EXCLUSIV Alexandra Ungureanu e îndrăgostită de un român stabilit în America

Ultima actualizare:

    Alexandra UngureanuFoto: Sever Gheorghe
Alexandra UngureanuFoto: Sever Gheorghe

Cine a spus că o relație de prietenie nu se poate transforma într-una de dragoste? Alexandrei Ungureanu (32 ani) i-au luat şapte ani, dar, într-un final, a înțeles că amicul ei de o viață, cel care îi era aproape la bine şi la rău, e de fapt marea dragoste.

Chiar dacă Andrei locuiește de ani buni în America, astăzi nici măcar distanța nu poate fi un impediment în calea iubirii lor. “Ne-am cunoscut acum șapte ani, tot în circumstanțe legate de muzică, și am ținut legătura ca prieteni, pe  internet.  Anul  acesta, în urmă cu câteva luni, ne-am reîntâlnit  în  țară  și am început o poveste frumoasă”, a povestit Alexandra Ungureanu, pentru Click!.

Alexandra Ungureanu trăieşte o poveste frumoasă cu Andrei
Alexandra Ungureanu trăieşte o poveste frumoasă cu Andrei

Mai îndrăgostită ca niciodată, Alexandra crede că prietenul ei are calitățile bărbatului pe care și l-ar dori lângă ea o viață. “Prietenul meu este un tip cu carismă, care stă foarte bine și cu simțul umorului și reușește să capteze atenția oriunde s-ar afla. A cochetat și cu zona muzicală, ca Dj și producător, a fost vocea unui post de radio online pentru românii din diasporă.  Acestea au rămas doar hobby-uri, acum lucrează în alt domeniu”, a mai spus cântăreața, pentru Click!

Alexandra Ungureanu şi Andrei
Alexandra Ungureanu şi Andrei

Deși a învățat să-și traiască iubirea la distanță, pentru că deciziile sunt greu de luat, sufletul ei rămâne în America. “Se pune problema să fim împreună cât mai curând, pentru că asta ne dorim amândoi, să ne cunoaștem tot mai bine și să reușim să clădim familia la care visăm. Indiferent de locul în care vom fi,  important e să fim fericiți”, a mai spus Alexandra, fericită că are lângă ea un bărbat care nu încetează să o surprindă. “Prietenul meu, știind ce mare pasiune am pentru muzica Shaniei Twain, s-a gândit să-mi facă o surpriză și a luat bilete la unul dintre ultimele concerte ei din Las Vegas, la Caesar Palace, unde are rezidența de aproape doi ani”.  Așa a ajuns Alexandra să petreacă cinci zile de răsfăț în America, în mijlocul verii.

Eurovisionul, un circ

Artista are un an interesant și din punct de vedere muzical. Alexandra a îmbinat muzica pop-dance și cea simfonică în proiectul Music in pROgress, pe care l-a realizat  împreună cu oameni talentați din mai multe zone artistice. “Până acum s-au lansat două coveruri  realizate în această manieră, Deja Vu (Ami și  Grasu XXL) și Hey Brother (Avicii), alături de Nora Denes Symphonical”, mărturisește ea.

Deși visează să-și consolideze cariera și în afara granițelor țării, Alexandra  Ungureanu exclude o participare la Eurovision. “Eurovisionul devine din ce în ce mai mult un circ în care nu mă regăsesc”, a mai spus solista, pentru Click!

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net