EXCLUSIV Alin Oprea, partaj nemilos și decizie radicală după divorț: "Nu-mi merită numele nici legal, nici moral"


  Alin Oprea şi Larisa au fost căsătoriţi 23 de ani
Alin Oprea şi Larisa au fost căsătoriţi 23 de ani

Alin Oprea a divorţat de fosta lui soţie, Larisa, de care este foarte dezamăgit şi le-a cerut judecătorilor ca aceasta să nu-i mai poarte numele. "Nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral", susţine Alin. 

Alin Oprea (49 ani) a divorţat de soţia lui, Larisa, după un mariaj de 23 ani. Cântăreţul se va lupta de acum încolo pentru tot ce a strâns de-a lungul vieţii. Procesul de partaj se va judeca separat.

Alin Oprea nu își dorește ca fosta soție să-i mai poarte numele

"Partajul este un proces distinct ce se va judeca, ulterior. Am de gând să recâştig absolut tot ce mi se cuvine în mod legal, după munca mea de o viaţă şi toate sacrificiile făcute. Dacă aş fi fost tratat cu recunoştinţă şi respect, nu aş mai fi avut nici o pretenţie. Fiind tratat în stil "mafiot", voi lăsa legea să repare toată nedreptatea ce s-a abătut asupra mea", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Alin Oprea.  Interpretul trupei Talisman nu îşi doreşte ca fosta lui soţie să îi mai poarte numele şi le-a cerut judecătorilor să îl retragă, întrucât spune că aceasta nu merită să se mai numească Oprea. 

"Acest aspect a rămas în pronunţare, aştept cu nerăbdare decizia ca numele meu să fie retras unei persoane care nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral", susţine Alin. 

Alin Oprea și-a acuzat soția de infidelitate

În urmă cu un an, artistul şi-a acuzat soţia de infidelitate. "Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieşită din comun, reuşind să suport un temperament coleric, un caracter dominator şi agresiv, acceptând până şi răutatea, minciuna şi manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităţilor ei”, a declarat el pentru Click!

Între timp, şi Alin Oprea şi-a găsit alinare în braţele actualei iubite, Medana, alături de care s-a mutat la mare pe perioada verii, având nişte contracte. Cei doi se înţeleg foarte bine şi au gânduri de căsătorie. 


  Alin şi Medana îşi asortează şi hainele
Alin şi Medana îşi asortează şi hainele
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
Potrivit declaraţiei de avere, Niculae Bădălău are aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus în coloană Foto: Captură video
image
image
image
image
cub puya tudor chirilă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu jpg
Oana Ionita profa de balet jpg