EXCLUSIV Alin Oprea, partaj nemilos și decizie radicală după divorț: "Nu-mi merită numele nici legal, nici moral"

Ultima actualizare:

    Alin Oprea şi Larisa au fost căsătoriţi 23 de ani
Alin Oprea şi Larisa au fost căsătoriţi 23 de ani

Alin Oprea a divorţat de fosta lui soţie, Larisa, de care este foarte dezamăgit şi le-a cerut judecătorilor ca aceasta să nu-i mai poarte numele. "Nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral", susţine Alin. 

Alin Oprea (49 ani) a divorţat de soţia lui, Larisa, după un mariaj de 23 ani. Cântăreţul se va lupta de acum încolo pentru tot ce a strâns de-a lungul vieţii. Procesul de partaj se va judeca separat.

Alin Oprea nu își dorește ca fosta soție să-i mai poarte numele

"Partajul este un proces distinct ce se va judeca, ulterior. Am de gând să recâştig absolut tot ce mi se cuvine în mod legal, după munca mea de o viaţă şi toate sacrificiile făcute. Dacă aş fi fost tratat cu recunoştinţă şi respect, nu aş mai fi avut nici o pretenţie. Fiind tratat în stil "mafiot", voi lăsa legea să repare toată nedreptatea ce s-a abătut asupra mea", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Alin Oprea.  Interpretul trupei Talisman nu îşi doreşte ca fosta lui soţie să îi mai poarte numele şi le-a cerut judecătorilor să îl retragă, întrucât spune că aceasta nu merită să se mai numească Oprea. 

"Acest aspect a rămas în pronunţare, aştept cu nerăbdare decizia ca numele meu să fie retras unei persoane care nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral", susţine Alin. 

Alin Oprea și-a acuzat soția de infidelitate

În urmă cu un an, artistul şi-a acuzat soţia de infidelitate. "Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieşită din comun, reuşind să suport un temperament coleric, un caracter dominator şi agresiv, acceptând până şi răutatea, minciuna şi manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităţilor ei”, a declarat el pentru Click!

Între timp, şi Alin Oprea şi-a găsit alinare în braţele actualei iubite, Medana, alături de care s-a mutat la mare pe perioada verii, având nişte contracte. Cei doi se înţeleg foarte bine şi au gânduri de căsătorie. 


    Alin şi Medana îşi asortează şi hainele
Alin şi Medana îşi asortează şi hainele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net