EXCLUSIV Alina Laufer, însărcinată în 6 săptămâni! «Încercăm de peste 8 ani să avem un copil»

Ultima actualizare:
Ilan și Alina Laufer sunt fericiți că vor avea un copil
Ilan și Alina Laufer sunt fericiți că vor avea un copil

Alina Laufer (37 de ani), fosta soție a lui Jorge, are o căsnicie fericită alături de omul de afaceri și politicianul care își depune azi candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei, Ilan Laufer.

Chiar azi, când Ilan Laufer împlinește vârsta de 37 de ani, politicianul a anunțat bucuros pe pagina lui de Facebook că este cea mai frumoasă zi din viața lui și că nu a primit niciodată în viața lui asemenea cadouri. Motivul?  Ne lămurește tot el: “În această dimineață am aflat că soția mea, Alina, este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere. Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un “fantastic job” cum ar zice Trump…”

Iar Alina Laufer l-a completat în exclusivitate pentru Click! “A sosit momentul mult așteptat pentru familia noastră, la care am visat de atâta timp! Încercăm de peste 8 ani să avem un copil și, în sfârșit, cea mai arzătoare dorința a noastră este pe cale de a deveni realitate.

Ilan este în al nouălea cer, mai ales că această veste a venit chiar de ziua lui și în același timp ziua în care își depune candidatura pentru Primăria Capitalei. Am putea spune că este o triplă bucurie!”, spune soția lui Laufer, care a rămas însărcinată după mai multe încercări prin fertilizare in vitro, ambii soți având câteva mici probleme de sănătate. Alina este acum însărcinată în 6 săptămâni!

Alina Laufer a făcut multe tratamente pentru a rămâne însărcinată

Karina este fiica Alinei și a lui Jorge
Karina este fiica Alinei și a lui Jorge

“Am rămas însărcinată prin FIV, după mai mulți ani de tratamente. A fost un drum lung până aici, au fost momente în care eram extrem de descurajată, dar i-am avut alături pe Ilan și pe Kari, care m-au susținut în tot acest timp. Aud din ce în ce mai multe cupluri în jurul meu care au probleme de fertilitate, așa că aș vrea să-i încurajez și să le transmit să nu renunțe atâta timp cât mai au speranța în suflet. Nouă ni s-a spus la un moment dat că nu vom putea avea niciodată copii....dar tot am mers înainte. Mă rog la Dumnezeu să fie totul bine și să pot aduce pe lume un bebe sănătos! Acum sunt însărcinată în 6 săptămâni”, a mai adăugat, fericită, Alina. 

Alina Laufer este fosta soție a lui Jorge


    Karina este fiica Alinei și a lui Jorgefoto: arhivă personală
Karina este fiica Alinei și a lui Jorgefoto: arhivă personală

Alina Laufer mai are o fetiță de aproape 12 ani, pe Karina, rezultată din căsătoria cu artistul Jorge, pe numele său din buletin Gheorghe Papagheorghe.

Alina și Ilan Laufer s-au întors definitiv în România, după 2 ani petrecuți la Miami, în Statele Unite ale Americii.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net