Exclusiv! Am aflat cine a câştigat «MasterChef». A plecat acasă cu 50.000 de euro


    Unul din cei opt concurenți a plecat acasă cu premiul de 50.000 de eurofoto: PRO TV
Unul din cei opt concurenți a plecat acasă cu premiul de 50.000 de eurofoto: PRO TV

Emisiunea culinară «MasterChef» s-a întors la PRO TV după doi ani de pauză, cu reguli noi, cu elemente de reality-show, dar și cu juriu schimbat. În momentul acesta mai sunt opt concurenți în competiție, iar Click! a aflat deja cine a pus mâna pe trofeu și pe marele

Juraţii chef Joseph Hadad, chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri Cosmin Tudoran au avut decizii grele de luat de-a lungul show-ului «Masterchef». În momentul de față, în competiție au mai rămas opt concurenți: Diana, Raluca, Jeremy, Alina, Ionuț, Dilly Chilly, Cezar și Andreea. În ediția de miercuri, 30 octombrie, ajutați de actorii din serialul «VLAD», Andrei, Caroline, Cătălin, Wanda și Raluca au gătit pentru o nouă șansă de a obține șorțul și un loc în Top 8. La finalul serii, Raluca Podea i-a convins pe jurați și a revenit la balcon alături de colegii ei.

Alina Gologan a câștigat MasterChef
Alina Gologan a câștigat MasterChef

Click! a aflat şi care este câştigătoarea acestui sezon «Masterchef», pentru că filmările s-au încheiat în urmă cu ceva timp, iar secretul a ajuns la urechile noastre. Cea care a câştigat marele trofeu al reality-showului gastronomic este Alina Gologan, cunoscută vlogger-iţă de succes, care are un canal de YouTube intitulat “fataluigologan”.

Alina Gologan este o cunoscută vloggeriță
Alina Gologan este o cunoscută vloggeriță

Alina Gologan, social media influencer, a venit la show-ul MasterChef ca să le demonstreze juraților că este talentată și la gătit. Tânără, foarte frumoasă, descurcăreaţă în bucătărie, Alina şi-a arătat şi o parte din tatuajele ei cu care i-a cucerit pe fanii care o urmăresc. Însă adevăratul talent cu care i-a cucerit pe cei trei MasterChefi din emisiune a fost faptul că este expertă în bucătărie, iar din mâinile ei au ieșit mereu preparate extraordinare.

Citește și:

Drama masterchef-ului Joseph Hadad, rămas văduv cu trei copii. Soţia i-a murit de cancer

Cosmin Tudoran, ieri solist în Ca$$a Loco, azi regele vinurilor, jurat Masterchef și student la Horticultură

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi